2777
2789
عنوان

کمک.....نوزاد

178 بازدید | 14 پست

دخترم ۸روزشه بینیش خیلی مخاط داره علائم سرماخوردگی نداره فقط خیلی صدا میده بینیش موقع نفس کشیدن دکتر قدره نوشت و گفت با فین گیر تمیز کن اینکارو میکنم ولی خوب نمیشه 😩

چکار کنم دیگه؟؟؟موقع عطسه کردن میاد بیرون یکمش زود با فینگیر تمیز میکنم براش تا کامل هارج بشه ولی فایده نداره خوب نمیشه چرا اینجوریه اخه؟؟؟نفسش همش با خر خر هستش دوست ندارم اینجوری باشه اذیته بیچاره

آبریزش و تب و سرفه نداره بعضی وقتا بخاطر تجمع مخاط عطسه میکنه ک بینیش تمیز شه چکار کنم؟؟؟

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا طبیعیه اصلا نگرانی نداره بچه داره ب محیط بیرون از رحم عادت میکنه .. 

اسپری بینی هست ک اونم زوده الان 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
داشتم میرفتم تاپیکتو دیدم برگشتم برات بگم

میسی😘

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
کاملا طبیعیه اصلا نگرانی نداره بچه داره ب محیط بیرون از رحم عادت میکنه ..  اسپری بینی هست ک او ...

ممنون

ببین عشقولی من مادر نیستم ولی پسر عمم همینجوری شد با ته سنجاق قفلی دماغشو پاک کردم بیچاره انگار به ز ...

نه تو سوراخ بینیش نیس کاملا تمیزه بینیش با فینگیر بزور یکم میاد

ببرش پیش متخصص اطفال

بردم فقط قطره داد

دختر منم این مشکلو داشت.اب داخل رحم مادر مونده توبینیش.راه تنفسشو بسته.منم یه شب تاصبح بخاطر این موضوع نخوابیدم.قدیمیا میگن شیرمادر بدوشین تو بینی بچه ولی نکن چون چربی شیر ته گلوش میمونه.من خودم از بینی بچه فوت کردم اون شب تا بره پایین وفردا ببرم دکتر.دکترشم گفت دستگاه بخور سرد بگیرین خوب میشه.و واقعا هم شد.تقریبا یه میلیونه.اگه نداری از کسی قرض بگیر.انشالله رفع میشه خانمی

من مُردم بدون اینکه مادرم بفهمه.....
نه تو سوراخ بینیش نیس کاملا تمیزه بینیش با فینگیر بزور یکم میاد

اهااا پس عادیه عزیزم اصن نگران نباش چون سوراخ دماغش هنوز ریزه ولی اون عادی داره نفس میکشه تو فکر میکنی داره سخت نفس میکشه 

دستگاه بخورسرد بذارتوخوتت حتما‌‌..اگه ام نداری یه کتری یاقابلمه بذارروگاز یابخاری شبانه روزی 

قطره سدیم کلرایدم ک میریزی وارونش کن چنددقه احتمالزیاد بیاد بیرون 

من دستمال کاغذیو نوکش باریک میکنم وبینیاشو میکشم بیرون شاید ناارومی کنه اما بجاش راحت میشه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
دختر منم این مشکلو داشت.اب داخل رحم مادر مونده توبینیش.راه تنفسشو بسته.منم یه شب تاصبح بخاطر این موض ...

ممنونم عزیزم

دستگاه بخورسرد بذارتوخوتت حتما‌‌..اگه ام نداری یه کتری یاقابلمه بذارروگاز یابخاری شبانه روزی  ...

دیده نمیشه که بخوام بیارم بیرون تو سوراخ بینی نیس پایین تره قطره میزارم فایده نداره