2777
2789
عنوان

بچه دوم 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بع شخصه به نظرم هر كاري بايد يك هدفي داشتع باشه..

بچه اول

دوم

حتي بيشتر به جه هدفي و چرا؟

،

اينو براي ادمهاي دغدقه مند ميگم وگرنه اونايي كه سطح فكريشون در حد جاريو و خاله زنك بازيه كاري ندارم.

،

اگر بچه دوم رو براي تنهايي اولي مياريم

كه خب از بن اشتباه..همونظو كه خودتون اشاره كردين..بشر ذاتا تنهاست..و تعدد نسبت نيمتونه تضمين كنه شما تنها نموني!!

،

و ضمن اينكه موجوديت بچه دوم رو به سخره گرفتيم كن تو چيز ي نيستي جز عمل رقع تنهايي نفر قبلي!

،

ضمن در نظر گرفتن شرايط ايده ال مالي روحي رواني

بايد بكم

من خودم بچه اولم هيجوقن بهونه بچه نگرقت! برعكس بقيه كه ميان ميگن بچمون خودشو ميكشه بچه بيار كه به نظرم اون از رقتار والدين سر چشمه ميگيره كه توي دهن بچه حرف گذاشتن؟

خودم و همسرم احساس كرديم، توانايي اينو داريم يك موجودي رو دعوت كنيم به زندگيمون بهش عشق/احترام/امكانات بديم و اونو فقط براي خودش خواسنيم ..

💕

منم نميدونم كه آيا بچه دوم ميخوام يا نه بچه داري خيلي سخته از يه طرف ميگم نيارم تنها ميمونه از يه ...

دقیقا مشکل منم همینه.من هم حاملگی سختی داشتم و هم تا ۶ماه بچم هم خودم و هم بچم خیلی خیلی اذیت شدیم و ایناش منو از بچه دوم میترسونه

بع شخصه به نظرم هر كاري بايد يك هدفي داشتع باشه.. بچه اول دوم حتي بيشتر به جه هدفي و چرا؟ ، اين ...

عزیزم تا حدی درست میگید ولی من دیدم کسی و که آرزوش بود ی خواهر یا برادر داشت حتا نامه مینوشت براشون،اما پدرش قبول نکرد دوباره بچه دار بشن،همیشه هم حرف نمیذارن تو دهن بچه

عزیزم تا حدی درست میگید ولی من دیدم کسی و که آرزوش بود ی خواهر یا برادر داشت حتا نامه مینوشت براشون، ...

گفتم مجموع رفنار والدين هست..

منم هست در اطرافيانم كه ديگه به خاطر مسائل پزشكي نبايد بچه دار شن..بچه اولشون بسيار بچه دوسته و گريه زاري

نشستن هيلي منطقي صحيت كردن باهاش.

💕