2777
2789
عنوان

اگه اطلاعات دارین کمکم میکنین

220 بازدید | 41 پست

ماه پیش یه شب پسرم که ۴سالشه تک سرفه داشت ونفسش تند بود وخس خس سینه بردیمش اورژانس گفتن اکسیژن خونش پایینه بستریش کردن ازش عکس ریه وآزمایش گرفتن گفتن دچارحمله ی آسمی شده یه هفته بستری بود واکسیژن بهش وصل بودوقتی مرخص شد دکتر دوتااسپری داد گفت تا۳ماه بزنه بعد سه ماه بیارش ببینم بهت بگم اسپری روقطع کنی یاادامه بدی

الان یه ماه شده وپسرم امروز سرماخورده سرفه میکنه قراره فردا ببرمش پیش همون دکتر الان که خوابه خیلی سرفه میکنه میترسم همون اتفاق بیفته ازکجا بفهمم اکسیژن خونش پایینه؟

چطوری متوجه بشم تنگی نفس داره؟

یعنی هروقت سرمابخوره اون اتفاق براش میفته؟

دچارحمله آسمی شده بود یعنی برای همیشه آسم خواهد داشت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا اسم داشته

چون بچه من داره توی مریضی تشدید میشه.

یعنی این هنه مدت اکسیژن سنج نگرفتی عزیزم؟

دقت کن به قفسه سینش

یعنی بده بالا لباسشو اگر خیلی بره داخل و ریتم سختی داشته باشه یعنی کمبود داره.

💕

نمیدونم ازکجا متوجه بشم؟

از دکترش بپرس اگه برونشیته خوب میشه ولی همیش امکان داره برگرده موقعی که سرما میخوره یا تغییر فصل یا جایی که محیطخساسیت زا هست مثل گرد و غبار گرده درخت حیوانات ممکنه دوباره برگرده بقیه اشم الان برات تایپ میکنم

احتمالا اسم داشته چون بچه من داره توی مریضی تشدید میشه. یعنی این هنه مدت اکسیژن سنج نگرفتی عزیزم؟ ...

هیچ علائمی ازآسم‌ نداشت حتی حساسیتم نداره

اکسیژن سنج روهم که دکتر نگفت بگیرم

الانم قفسه سینش تونمیره

الان که در حال مصرف دارو هست احتمال حمله خیلی پایینهولیملا حواست باشهکردو خاک کل وگلدون خیوون خونگی لحاف پشمی بالش پر هیچ چیز حساسبت زایی نزدیک پسرت نباشه رژیم غذایی نداره همه جیز عامل بیرونی هست اصلا نگران نباش تو رشد یا فعالیتهای عادیش هیچ تاثیری نداره

هیچ علائمی ازآسم‌ نداشت حتی حساسیتم نداره اکسیژن سنج روهم که دکتر نگفت بگیرم الانم قفسه سینش تونمی ...

آسم تب نیست که معلوم باشه..موقع کمبود اکسیژن خودشو نشون میده..یا توی مریضی..

خودتون باید تهیه میکردین

دیگه الان به خاطد کر‌ونا همه خونه ها دارن.

خب پس نکران نباش

هواس سرد نزار تنفس کنه فعلا تا ببری دکتر

💕

آسم تب نیست که معلوم باشه..موقع کمبود اکسیژن خودشو نشون میده..یا توی مریضی.. خودتون باید تهیه میکرد ...

مگه نمیگن آسم ارثیه ماتوخونواده هامون اصلا نداریم

2790
2778
2791
2779
2792