2777
2789
عنوان

خواهرم قبول کنه؟

631 بازدید | 57 پست

سلام خواهر من متاسفانه مشکل دارن برای بچه دار شدنشون و در حال درمان هستند اما بعد از سال ها هنوز کوچک ترین نتیجه ای حاصل نشده جاریه خواهرم ناخواسته باردار میشه از اونجایی که اصلا شرایط بچه رو نداشتن (چه از لحاظ مالی چه از هر نظر دیگه ای)تصمیم میگیرن که بچه رو بدن به خواهر من حتی خود جاریشون این پیشنهاد رو داده خواهر منم با کمال میل قبول میکنه و در ازاش سعی میکنه مشکلات مالیه اون ها رو برطرف کنه(منظورم مثلا هزینه های دکتر اون خانم فقط نیست سرویس طلا ماشین خونه حتی شوهرش برای برادرش مغازه زد که توش کار کنه خلاصه که زندگیشون زمین تا آسمون فرق کرد)حالا چند هفته پیش پیش بچه به دنیا میاد فکر کنید خواهر من سیمونیش رو حتی کامل گرفته کلی خونه رو تزئین کرده که جشن بگیره برای بچه اما به یه ساعت قبل زایمان جاریش میزنه زیر همه چی و میگه من بچم رو میخوام وابستش شدم خلاصه از خرجاش که بگذریم خواهرم خیلی دل شکسته شد قبلا اگه یه داغ داشت الان ده تا داغ داره. اما با این همه چون کاری از دستشون بر نمیومد بیخیال شدن از بچه گذشتن حالا دیروز خواهرشوهر خواهرم اومده بهش میگه بیا سیسمونی رو بده به بچه تو که نیازش نداری خواهرم میگه خیلی واسم سخته اصلا احساس میکنم از اول بازیم دادن ولی مامانم میگه بده بره جلوی چشمت باشن اذیت میشی حالا چیکار کنه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرصم دراومد من باشم میدم به نیازمند جاری کوفتش بشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عجب نامردایی .کار با جاریت ندارم اون مادره دلش نیومده

ولی گله از خواهرشوهر هستش که چرا اینکار و میکنی تخم نفرت و تو دل خواهرت میکاره

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

نه نگه داره انشالله بچه دار شه یا بچه ای به سرپرستی بگیره .بچه ای که پدر مادرش حی و حاضرن کار درستی نیست به سرپرستی گرفتنش .بهتر که نشد چون تا بحثی پیش میومد بچه رو میبردن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸