2789
عنوان

رانندگی مبتدی

804 بازدید | 39 پست

جلسه دوم کلاس شهریم بود راهنما اشتباه زدم و دور زدن فرمون بد چرخوندم مربیم داد زد استرس گرفتم احساس میکنم رانندگی خیلی سخته😯 تجربیاتتون از راننذگی میگید من کلا راننذگی بلد نبودم دوجلسه اس تازه راننذگی میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم اولش هااینطوری بودم چون اصلا بلد نبودم همش اشتباه میکردم .حتی مربی میگفت برو چپ اینها غلطی میکردم ولی مربی م خوب بود هیچی بنده خدا نمیگفت یواش یواش بعد جلسه۵اینها اکی میشی ،اما اگه بتونی باخانواده تمرین کنی خیلی زود راه میفتی 

خیلی ممنون پس از جلسه پنجم بهتر میشم؟ 

اره من بااینکه پدرم اصلا باهم هیچ تمرین نمیکرد ،اصلا حتی بلد نبودم حتی چ طوری ماشین روشن میشه  ولی بعدجلسه ۵یا۶راه افتادم ولی مربی م خیلی عالی بود 

اصلا سخت نیس ،ولی اگه مربی ت خوب نیس عوض کن چون آدم هول میشه اگه ی بخاد بهت استرس وارد کنه 

خوب یاد میده وقتی درست انجام میدم هی میگه باریکلا آفرین ولی اشتباه کنم داد میزنه

خداروشکر منم حتی اجزای ماشین نمیدونستم تا چنوقت پیش چیه

دقیقا مثل من 🤣🤣🤣برای اینکه امتحان بدم چون کنی ضعیف بودم ۳تا جلسه خصوصی رفتم باهاش ولی برای بار دوم گرفتم گواهی نامه 

دقیقا مثل من 🤣🤣🤣برای اینکه امتحان بدم چون کنی ضعیف بودم ۳تا جلسه خصوصی رفتم باهاش ولی برای بار دو ...

مبارکت باشه کاش منم بتونم گواهینامه بگیرم یعنی اگه بگیرم خیلی خوش حال میشم 😁😁

مبارکت باشه کاش منم بتونم گواهینامه بگیرم یعنی اگه بگیرم خیلی خوش حال میشم 😁😁

ایشالله ک میگیری باید کمی تلاش ‌تمرین کنی  من آبان شروع کردم ب کلاس رفتن هام هفته پیش بلاخره گرفتم 🤣🤣🤣🤣