2777
2789
عنوان

دیشب...

377 بازدید | 15 پست

دیشب برای ی نفر اومدم نت بفرستم 

براش نت ۳۰ هزارتومنی وفعال کردم زدم ارسال به شمارش و همراه اولم‌ هست 

وسط عملیات خرید نوشت میان دوره یا پایان دوره فکر کردم جدیدا اینطوری شده چون سیم کارت طرف اعتباریه‌ نه دائمی خلاصه زدم میان دوره و فرستادم زد‌ میان دوره تصویه شد یهو زنگ زد طرف بهم و گفت چرا نفرستادی و نیومده و اینا منم گفتم بخدا فرستادم و اینا گفت نه دیدم برای خودمم پیامک نیومده گفتم حتما اشتباه  کردم دوباره شارژ زدم اینبار

حالا نمیدونم چکدر کنم بفهمم اون ۳۰ تومن به خط کی رفته لطفا کمکم کنید

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر نکنه قبضش رو پرداخت کردی؟

اخه مامانمه‌ 

بعدم خطش اعتباریه نه دائمی 

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
اگه با آپ زدی شمارش ذخیره شده

با آپ نه با ستاره ۵۰۰ زدم

عزیزم بهش بگو قبصت  رو پرداخت کردم چون میان دوره و پایان دوره برای پرداخت هست

اخه اعتباریع

از این کارا برا ما نمیکنی 😂

حالا به نظرت چکار کنم 

9990مرکز تماس همراه اول به صورت شبانه روزی و 7 روز هفته، از طریق ارتباط تلفنی، پست الکترونیکی، دورنگار و چت آنلاین پاسخگوی سوالات، پیشنهادات و شکایات مشتریان همراه اول می باشد.

تا خدا هست به عالم چه نیازست