2777
2789
عنوان

قشنگترین

67 بازدید | 6 پست

قشنگارین جمله حالا انگیزشی آرامش بخش مهربونی یا قشنگترین اخلاقی که دیدید رو بگین

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

آرام بخش. پر از عشق. پر از شادی. بعدش میخوای پرواز کنی.  همه چی یهو قشنگ میشه و …. 

عشقم زدم به کارتت. 

🤩🤩

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که قسمتت باشه از کنارت رد نمیشه  بعضی وقتا آروم میشم باهاش و جرئت پذیرفتن واقعیتای زندگیم رو پیدا میکنم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
آرام بخش. پر از عشق. پر از شادی. بعدش میخوای پرواز کنی.  همه چی یهو قشنگ میشه و ….  عش ...

🤣🤣🤣🤣

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

برای شروع کردن لازم نیست عالی بود

ولی برای عالی شدن باید شروع کرد

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂