2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی و آزمایش خون هم منفی

131 بازدید | 13 پست

سلام دوستان برای کسی همچین چیزی پیش اومده

من ده روزه تاخیر دارم هم بی بی منفی و هم آزمایش خون

چه کنم؟

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منفیه دیگه 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

برو سونو شاید کیست داری که با قرص حله امپولم میده سریع پریود میشی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

باید منتظر شی تا پری بشی

گرمیجات بخور عزیزم

امروز خبر سه تا از آشناهارو شنیدم که حامله شدن

ان شاءالله قسمت من و شما و همه خانمای منتظر

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم مثل توفقط ۱۳روزعقب افتادم عددبتاچندهست؟

۰/۷۵

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
باید منتظر شی تا پری بشی گرمیجات بخور عزیزم امروز خبر سه تا از آشناهارو شنیدم که حامله شدن ان ...

ان شالله

منم مثل توفقط ۱۳روزعقب افتادم عددبتاچندهست؟

با وجود اینکه هم بی بی منفی و هم آزمایش خون

ولی من همچنان امیدوارم 

سرماخوردم دارو نمی خورم میگم شاید باشمو آزمایش نشون نداده!!!!

میشه عکسشوبدی ایننجوری نمیفهمم

کمتر از یکه

تا حالا عکس نذاشتم نی نی سایت بلد نیستم

ازمن ۵بودیعنی مشکوک

توکل به خدا ان شالله که نی نیه