2777
2789
عنوان

گربه و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 38 پست

اولین اون حیوونه ، دومین طبق سوره بقره هیچ ارتباطی بین انسانیان و شیطان و جنیان نمیتونه باشه مگر اینکه ماها کاری کنیم که اونم حرامه و تمام

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر گرامی میگن گربه توی حیوانات مدیوم هستش و یه چیزایی از دنیای موازی که فرکانس شعوریش با ما فرق داره میبینه. البته من شخصا خیلی به این چیزا اعتقاد ندارم

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
حیوانات میبینن چیزایی ماورایی رو😬

😰😰من چجوری بخوابم حالا😭

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
خیلی چیزا ،بستگی به اعتقاد خودت داره  تا بگم

اعتقاد دارم

بگیو لطفا

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
😰😰من چجوری بخوابم حالا😭

از این کارا از گربه زیاد میبینین نترسین اصلا. به یه جا خیره میشن و صدای عجیب از خودشون درمیارن و فرار میکنن. نگران نباشین این خصلت گربست

اولین اون حیوونه ، دومین طبق سوره بقره هیچ ارتباطی بین انسانیان و شیطان و جنیان نمیتونه باشه مگر این ...

بازم میترسم

اخه دختر یکی از فامیلامون جنی شده بود

با یه گربه

به زور ازش جدا کردن

میترسم اینجا هم باشن

😰😰من چجوری بخوابم حالا😭

خیالت تخت باشه 

اولا شما اشرف مخلوقاتی ،بالاترین درجه 

دوما تاخودت نخوای وتلقین کنی نمیشه 

سوما قران و چهار قل وآیه کرسی وهمچنین سه عدد خرما روزانه بخوری ،میدونم برای بعضی ها خندا داره ولی واقعیت داره 

دور جسمت هاله ای  از نور میشه ،محافظت میشه 

حسین جانم 🌺

از این کارا از گربه زیاد میبینین نترسین اصلا. به یه جا خیره میشن و صدای عجیب از خودشون درمیارن و فرا ...

یعنی پس چیز خاصی نمیبینن؟

خیلی ازش ترسیدم امشب

یعنی پس چیز خاصی نمیبینن؟ خیلی ازش ترسیدم امشب

اگر انگشت طلا داری بنداز تو اب بعد  آبشو بخور 

گلاب هم خوبه 

بکش به قلبت بگو الا بذکر الله تطمئن القلوب 

دلت آروم میگیره عزیزم

حسین جانم 🌺

یعنی پس چیز خاصی نمیبینن؟ خیلی ازش ترسیدم امشب

ببینید من سالهاست گربه دارم و برای آسودگی خیال شما الکی نگفتم. واقعاً نترسین و بدونین گربه از این کارا زیاد میکنه

خیالت تخت باشه  اولا شما اشرف مخلوقاتی ،بالاترین درجه  دوما تاخودت نخوای وتلقین کنی نمیش ...

ممنون که گفتی

حتما میخونم

راستش یچیزبگم پری شب چندتا سوره خوندم و خوابیدم ولی با این حال بعد موقع نماز صبح یچیزی بیدارم کرد بهش نگاه کردم دیدم کنار دیوار داره میگه مامان میگه پاشو نمازت بخون

اون لحظه انقدر خوابم میومد نترسیدم

ولی الان امشب این رفتار گربه رو دیدم حالا دارم فکر میکنم نکنه دو شب پیش جنی چیزی بوده 😭😭

بازم میترسم اخه دختر یکی از فامیلامون جنی شده بود با یه گربه به زور ازش جدا کردن میترسم اینجا هم ...

تلقین نکن عزیزم ، همیشه بگو من تو بغل خدام هیچ وقت تو بغل خدا اتفاقی رخ نمیده

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿