میگم شما میدونید که چجور میشه اگه جن اطرافمون باشه رو دور کرد؟
شنیدم گربه ها جن رو میبینن
بعد امروز گربمون یچیزیو نگاه میکرد که من نمیدیدم و میترسید خیلییی عجیب غریب
خیلی ترسیده بود
یهو هم دیوونه شد
یا حتی فرار میکرد درحالی که موهاش سیخ شده بود
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
استارتر گرامی میگن گربه توی حیوانات مدیوم هستش و یه چیزایی از دنیای موازی که فرکانس شعوریش با ما فرق داره میبینه. البته من شخصا خیلی به این چیزا اعتقاد ندارم
من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
اولین اون حیوونه ، دومین طبق سوره بقره هیچ ارتباطی بین انسانیان و شیطان و جنیان نمیتونه باشه مگر این ...
بازم میترسم
اخه دختر یکی از فامیلامون جنی شده بود
با یه گربه
به زور ازش جدا کردن
میترسم اینجا هم باشن
از این کارا از گربه زیاد میبینین نترسین اصلا. به یه جا خیره میشن و صدای عجیب از خودشون درمیارن و فرا ...
یعنی پس چیز خاصی نمیبینن؟
خیلی ازش ترسیدم امشب
راستش یچیزبگم پری شب چندتا سوره خوندم و خوابیدم ولی با این حال بعد موقع نماز صبح یچیزی بیدارم کرد بهش نگاه کردم دیدم کنار دیوار داره میگه مامان میگه پاشو نمازت بخون
اون لحظه انقدر خوابم میومد نترسیدم
ولی الان امشب این رفتار گربه رو دیدم حالا دارم فکر میکنم نکنه دو شب پیش جنی چیزی بوده 😭😭