2777
2789
عنوان

واقعا چرا من زن این حیوون شدم؟؟

835 بازدید | 37 پست

سه روزه تمام مریضه دارم ازش نگهداری میکنم هرچی خواست واسش فراهم کردم امروز دیگه خوب شد  تقریبا حالا دوساعته من سردرد و بدندردم شروع شد اصلا حال ندارم تکون بخورم ناهار گذاشته بودم ظهر اندازه دو نفر مونده بود غذای پسرمو کشیدم بهش دادم خورد باز اندازه 1ونیم نفر مونده بود یعنی دو نفرو کامل ن ولی خب سیر میکرد بعد اومد گذاشت جلوش بدون هیچ تعارفی همرو کوفت کرد الانم رفته تو قیافه ک چرا من دراز کشیدم 

همیشه وقتی مریض میشم همین بساطه یا میگه داری فیلم بازی میکنی یا فرار میکنه میره بیرون من ابله هیچ وقت درس عبرت نمیشه برام اگه از وقتی مریض شد میذاشتم میرفتم الان خودمم نگرفته بودم دل صاحب مردم سوخت واسش

شوهرای شمام اینجورین؟ 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میبینی اینجوریه چرا براش غذا میذاری نون پنیر بده بخوره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

من باردار بودم و همین بود

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نه خدارو شکر خیلی مراقب ماست.  و اگه مریض بشیم  انقدر میپرسته ادمو تا روزی که خوب بشم . طوری که خودم  ‌دیگه میگم بابا بسهه . میگه نهه تو نمیدونی که رنگ به رو نداری ضعیف شدی 

خدا کمکت کنه عزیزم.  باهاش حرف بزن بلکه بهتر شد

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol