2821
2789
عنوان

کنکور تجربی

157 بازدید | 14 پست

سلام شبتون بخیر :)

من سال دیگه کنکور تجربی دارم..راستش خیلی استرس ندارم اما خب برام مهمه که قبول بشم !

خیلی زیاد درس نمیخونم عادی رو به کم البته میخوام از این به بعد بیشترش کنم مثلا این هفته ۳ ساعت در روز هفته بعد ۴ ساعت و همینطور به مرور بیشتر و بیشتر...

البته من نسبت به چیزی که میخونم خیلیی خوب امتحان میدم این باعث شده اعتماد به نفسم ب درسم بره بالا و استرس نداشته باشم😂

حالا سوال من اینه که، من دوست دارم پرستاری قبول بشم، اگه میدونید میشه بگید برا پرستاری حداقل نمره ای ک باید بیارم چنده؟

سلام بهت کجا؟ چه سهمیه ای؟ چه دانشگاهی؟ :) 

هر جایی جز قم (شهر خودمه نمیخوام اینجا بخونم) سهمیه هم ندارم فقط بابام جبهه رفته فک نکنم سهمیه داشته باشه چون تو کنکور آبجیم سهمیش نبود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر جایی جز قم (شهر خودمه نمیخوام اینجا بخونم) سهمیه هم ندارم فقط بابام جبهه رفته فک نکنم سهمیه داشته ...

خب سهمیه فقط جانبازی نیست

سهمیه مناطقم هست. کدوم منطقه هستی؟

ساکن خود قم هستی؟ ینی منطقه دویی؟  و این که ازاد و پردیس و شبانه هم میری؟ 

اره ساکن قمم سهمیه ازادم سهمیه مناطقو نمیفهمم یعنی چی

سهمیه مناطق ینی توی چه منطقه ای ساکن هستی. بسته به محل سکونتت بهت سهمیه میدن تو کنکور

سهمیه آزاد = سهمیه مناطق

تهران و اصفهان و مشهد و شیراز و تبریز منطقه یکن

بقیه مراکز استان ها و یه سری شهرها منطقه دو و شهرای کوچیک و روستاها منطقه 3

الان شما که قمی سهمیه منطقه دو بهت تعلق میگیره که کمک خوبی به کنکورت میکنه

اگه حاضر باشی همممممه جا بری (که واقعا خیلی درست نیست) و حاضر باشی پردیس و آزاد و ایناهم بری، با سهمیه منطقه دو راحت تا 20هزار اینا پرستاری قبول میشی

ولی میگم با این شروطی که گفتم ... آزاد و پردیس و همه ی شهرها

چه بسا تا 30 هزار هم بشه 

باید هدفتو مشخص تر کنی

سهمیه مناطق ینی توی چه منطقه ای ساکن هستی. بسته به محل سکونتت بهت سهمیه میدن تو کنکور سهمیه آزاد = ...

نمیخوام آزاد و پردیس برم دولتی میخوام برم 

الان مثلا بخوام بابل قبول شم چ رتبه ای باید بیارم

بله بله 

ببخشید شما میدونین برای قبولی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد تو منطقه دو حدودا چه رتبه ای نیازه و اینکه به نظرتون از الان بخونم قبول میشم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🏻

کاربری دوم...
نمیخوام آزاد و پردیس برم دولتی میخوام برم  الان مثلا بخوام بابل قبول شم چ رتبه ای باید بیارم

به صورت دقیق و دانشگاه به دانشگاه میتونی از سایت کانون و گزینه دو چک بکنی

بابل خیلی دانشگاه خاصی نیست و با سهمیه منطقه دو احتمالا با 8 هزار و خورده ای هم میشه پرستاری روزانشو قبول شد 

ببخشید شما میدونین برای قبولی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد تو منطقه دو حدودا چه رتبه ای ...

الان تو خاطرم نیست که پذیرشش بومی هست یا نه باید دفترچه رو چک کنم مجدد

اگه پذیرش بومی باشه بستگی داره کدوم شهر باشی. اگر بومی فردوسی محسوب بشی، شانس قبولی بیشتره ولی به طور کلی تا حدود 1100 ایناس تو منطقه دو احتمالا

این حدود رتبه تو ریاضی زیاد چیز سخت و نشدنی ای نیست

ولی

خیلی خیلی وابسته به سطح فعلیته 

اگر وضعیت تحصیلی مناسبی داشته باشی واقعا رسیدن بهش سخت نیست ولی اگه خیلی الان وضعیت مناسبه نباشه یه کوچولو باید زحمتتو بیشتر کنی ولی به هیچ عنوان نشدنی نیست و میرسی. مگه این که خیلی شرایطت حاد و ویژه باشه.

اگه سخت بود اینجا صحبت کنی و نیاز به صحبت داشتی درخواست بده

الان تو خاطرم نیست که پذیرشش بومی هست یا نه باید دفترچه رو چک کنم مجدد اگه پذیرش بومی باشه بستگی دا ...

بله مچکرم درخواست میدم بهتون 

ممنونم از راهنمایی و محبت تون🙏🏻💚

کاربری دوم...