2777
2789
عنوان

میدونین چیه ؟..........

163 بازدید | 27 پست

من اون آدم خوبه نیستم 

اونی که به همه امید میده نیستم 

اونی که همیشه شاده نیستم 

اونی ‌‌‌‌که برا آرزوهاش تلاش می‌کنه نیستم 

من اون آدم قوی نیستم 

من اون آدمی نیستم که همه دوسش دارن 

من اون آدمی نیستم که همش میخندم 

من اون آدمی نیستم که فکر میکنین 

خوب نیستم 

و بهتون حق میدم ازم متنفر باشید 

:)

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

درود

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

چرا باید ازت متنفر باشیم🤔

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازت متنفر نیستم اتفاقا خیلییییی هم دوست دارم😍😘🤗❤

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
اه!!!! گفتی میدونین چیه یادتنها دوستم افتادم که دیگه ندارمش هردوتاتون کیپاپر هستید 🥲حرفاتم شبیه اون ...

واقعا؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
چرا باید ازت متنفر باشیم🤔

نمیدونم

ازت متنفر نیستم اتفاقا خیلییییی هم دوست دارم😍😘🤗❤

هعی 🥀💔

نمیدونم

خب متنفر نیستیم به خودت انرژی منفی نده ممکنه خیلیا از ادم ذاتا خوششون نیاد دلیلی نیس که تو مشکلی داشته باشی چون اگه داشتی دلیل این تنفرا رو هم میدونستی حداقل

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اوهوم تو یکی از تاپیکام که کلا دوتا هستن درموردش گفتم هوفف ازت متنفر نیستم ارمی 💜

عه تو همون آریانا سابقی باز تعلیق شده بودی🤔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

تو از خودت خیلی توقع داری و به خودت سخت میگیری ولی در واقع اینها افکار قسمت سیاه مغزتن که همیشه میخواد بگه که کافی نیستی.بهش گوش نکن اون یه دروغگوعه:))

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
 تو از خودت خیلی توقع داری و به خودت سخت میگیری ولی در واقع اینها افکار قسمت سیاه مغزتن که همیش ...

نمیشه

خب متنفر نیستیم به خودت انرژی منفی نده ممکنه خیلیا از ادم ذاتا خوششون نیاد دلیلی نیس که تو مشکلی داش ...

خانواده امم همینو میگن