2777
2789
عنوان

این درسته که شوهرم میخواد

790 بازدید | 29 پست

سلام

برادر شوهرم میخواد که عقد کنه اونوقت شوهرم امروز بهم گفت که از پس اندازی که داریم باید به برادرشوهرم برای شروع زندگیش کمک کنیم .

شوهرم خودش وقتی که میخواستیم برای شروع زندگیمون خونه رهن کنیم ،چون که پول کم داشتیم ماشینش رو فروخت تا بتونه اون خونه ای رو که من دوست داشتم بگیره و الان یک ساله که ماشین نداره .

خیلی دوست داشتم که با پس اندازمون به زودی بتونیم ماشین بخریم اما امروز اینجوری گفت که باید به داداشش کمک کنه .

فقط خودشون دو تا داداش هستند و هیچ کسی رو غیر از همدیگه ندارند و خیلی با هم خوبند .

از طرفی اونقدر شوهرم خوبه که هر چیزی که ازم بخواد نمیتونم که بهش نه بگم و اگر که هم اجازه بدم که این کار رو کنه ، دوباره باید بدون ماشین باشیم فعلا ، نمیدونم که چه کار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله که خدا دست همتون رو بگیره 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بزار کمکش کنه برادرشه خدا بخاطر اینکاره خوبتون دستتونو میگیره و به زودی ماشین دار میشید از خدا ک بعید نیس بنی ادم اعضای یکدیگرند مخصوصا ک میگی برادرشوهرت و برادرش فقط همدیگرو دارن

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
کمک کن  ایشالله ماشینم گیرت میاد

حالا اگ طرف خودت بود میزاشتی؟😐😐😐

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

خب عزیزم ایناروبه همسرت بگو .من باشم مشکلی ندارم .همین الانشم با شوهرم میگم اگه میتونی یکم به مامانت ایناکمک کن .اوناهم بایدعروسی رگیرن واسه برادرشوهرم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

کار خوبی میکنی بهش بده گلم مخصوصاً اینکه شوهرت حکم پدر برا داداشش داره جایی دوری نمیره 

ان شاالله ماشین هم می‌خرید🤗

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

زندگیشون تازه پا گرفته بذار کمک کنه کارتون پیش خدا بی اجر نیست😍

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...