2777
2789
عنوان

دوسپسرم سربازع

604 بازدید | 39 پست

دوست پسرم سربازع وحشتناک شرایط روحی و روانیش داغون شده از همه طرف فشار روشه، جوری تحت فشارع که کلا روحیاتش بهم خورده و سرد شده نسبت به همه چیز و همه کس تا جایی که تونستم باهاش بودم و تنهاش نزاشتم و سعی کردم همه جورع باشم و بخندونمش ولی فایده نداشت خیلی شرایطش بده و داغونه حسش بهم خنثی شده دیگه دوسم نداره، نه تنها من بلکه نسبت به همه اینجور شده.. بهم گفت نیاز به تنهایی داره و حالش داغونه. منم سکوت کردم و بهش گفتم هر وقت فک کرد دوباره می‌تونه دوسم داشته باشه برگرده و تا اونموقع منتظرش میمونم 

وَنَفَخْتُ فِيهِ مِنْ رُوحِي🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا دوس پسر من یه کنکور ارشد میخواد بده بهار ریده به خودش از استرس

منم حوصلشو ندارم واقعا

یه کم دیگه نق نق کنه و یبوست بازی دربیاره عوضش می کنم😒😒

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
سلام بنظرم تحت هیچ شرایطی نباید تنهاش میزاشتی

خودش چند باری ازم خواست ولی من گفتم نمیتونم تنهات بزارم، اما ایندفه واقعا نیاز داشت و ازم خواست که درک کنم و بهش فضا بدم چون واقعا همه جوره تحت فشارع

مثلا چه فشاری روشونه  بعضی پسرا چه لوسن البته کاری به رل شماندارم کلی گفتم

ببینید، سرباز معمولی نیست که پست بده فقط، مسولیت تمام سربازای شهرستانمون گردن ایشونه مسولیتاش خیلی خیلی سخته کوچکترین اتفاقی بیوفته میان یقه ایشونو میگیرن، از یه طرفم فشار کنکور من روشه چون اگه امسال خدایی نکرده قبول نشم تمام برنامه هامون بهم میریزه، از یه طرلم فشار اقتصادی و ترس اینده رو داره مثلا قرار بود یه تالار مراسم بزنه ولی قیمت همه چیز اونقد یهویی رفت بالا که همه چی خراب شد، خلاصه که پشت سر هم داریم بد شانسی میاریم

مثلا چه فشاری روشونه  بعضی پسرا چه لوسن البته کاری به رل شماندارم کلی گفتم

اره بابا پسرخاله من رفته سربازی دو هفته اول ک پاش چلاق شد نصفش رو ک مرخصی گرفت الان هم کرونا گرفته نمیدونم رفته اونجا چیکار 😑