2777
2789

آقایون خودشونو جای این قضیه بزارن ببینن از دیدشون چطوریه

من یکساله مخفیانه از کسی خوشم میاد و اون نمیدونه

چند باری عادی راجب کار صحبت کردیم 

من پیام دادم و مثلا گفتم اقای فلانی کار فلان جاش مشکل داره دیگه بحثمون ادامه دار شد و اون اقا هم حسابی خوش صحبت بود باهام و گرم گرفت

دفعه اخر راجب یه مساله حرف میزدیم و اخرشب شد و گفت حتما بازم صحبت کنیم 

اما چند روزه پیام ندادده

من اگه پیام بدم بگم سلام اقای فلانی این عکس در راستای مشکل کاری چند شب پیش خیلی بد میشه؟؟

چون بنظرم باید اون پیام میداد و من هی پیام ندم😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرش چی شد؟؟؟ تعریف کن

اون منو نمی‌شناخت زیاد ولی خونوادمو چرا.ازم خواست تو کارش باهاش همکاری کنم منم همه جوره واسه پیشرفتش تلاش کردم ،اونقدری که خودش تا حدودی مشکوک شد به رفتارم و گفت میشه اگه چیزی تو دلته بگی بهم؟

من طفره رفتم و نگفتم.بعد کلی اصرارش گفتم عرف جامعه جوری ایجاب می‌کنه که ما دخترا همیشه باید حرف دلمونو قورت بدیم و بگذریم ازش و این تلخ ترین حقیقت زندگی یه دختره .

گفت می‌خوام بشنوم همینو ،بعد دوهفته اصرارش گفتم بهش همه چیو 

اون منو نمی‌شناخت زیاد ولی خونوادمو چرا.ازم خواست تو کارش باهاش همکاری کنم منم همه جوره واسه پیشرفتش ...

الان باهمید؟😍ازدواج کردید؟اونم حس داشت بهت؟ رفتارشچطور بود؟

الان باهمید؟😍ازدواج کردید؟اونم حس داشت بهت؟ رفتارشچطور بود؟

قضیش مفصله نه قسمت نبود عزیزدلم.
اصرار کرد کنارم باشه تا ابد ولی نه بعنوان همسر ،منم ازش تشکر کردم که بااصرارش اجازه ابراز داده بهم و نذاشته مدیون دلم بمونم و گفتم موندن و بودن تو یه ارتباط بدون تعهد درتضاد با ارزشای منه ،بخصوص وقتی من با اصرارش پیشقدم شده بودم برا گفتن حرف دلم.خلاصه آخرین حرفامو گفتم و به خدا سپردمش،بعد از اون زنگ زد پیام داد که می‌خوام حالتو بپرسم ولی من خدافظیمو کرده بودم..
پنج ماهه از هم بیخبریم ولی دعای شب و روزم همراهشه که روز به روز موفق‌تر باشه چون هنوزم همه وجودمه