2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محصولات متناسب با نوع پوستت استفاده کنی .حتی اگه ارایش هم نداری هر شب صورتتو بشوری و روتین رو استفاده کنی صبحها اول دور چشم آبرسان و بعد ضدافتاب بزنی.. هفته ای یک بار اسکراب کنی و ماسک بزاری حالا ماسک عسل یا ماسکهای ورقه ای ابرسان یا هر چی که برا پوستت خوبه

مرسی عشق من زحمتت نشه چربه

ن عزیزم خودمم پوستم چربع راحت میتونم راهنماییت کنم🤗اول از همه ملافه بالشتت هفته ای ی بار بشور چون اگه حتی 1 درصد تمیز نباشه پوستت بهش برخورد داره و جوش میزنه 

روزی 2 بار با ژل شست شو صورتت رو بشور صبح موقع بیدار شدن و شب قبل خاب مارک هایی ک من زدم راضی بودم و قیمتش هم مناسب بوده سروینا. سینره. 

بعد از شست شو ی صبح مرطوب کننده یا آبرسان بزن مارک نئودرم میزنم خودم. رزالیا هم خوبه ولی گرونه البته ب صرفه هم هس در عین حال 😅

ضد آفتاب اصلا فراموش نشه حتما هرزمان در معرض آفتاب هستی بزن و تمدیدش کن هر 1 ساعت ی بار 

هفته ای 1 بار ماسک ورقه ای یا خونگی بذار ماسک های خنک کننده مثل آلوورا واقعا خوبه. خاک رس و گلاب هم ک عالی ترینه هم برا شفافیت هم لیفت صورت. 

اگه چیزی جا مونده بگو تا بنویسم برات ❤️

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
ن عزیزم خودمم پوستم چربع راحت میتونم راهنماییت کنم🤗اول از همه ملافه بالشتت هفته ای ی بار بشور چون ا ...

خیلی ممنونم عزیز دلم

من الان دارم صابون پن کاج لدورا رو میزنم.. اطلاعی دربارش نداری؟