2777
2789

۱۲۰ گرم طلامو دادم بهش تا کار کنه ولی در عوض پارسال دو ملیون از مادرش قرض کرد تا دادش هزار تا دعا ...کرد پشت سر بچش 

چرا دست من نمک نداره 

بخدا مریضه همش ماساژ میدم چیزای مقوی بهش میدم ولی حیف 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجوری نوشتی آدم نمیفهمه چی میگی

مریضه شوهرم رفته دکتر حالا من بهش زنگ میزنم جواب نمیده مامانش زنگ میزنه جواب میده آخه چراااااا دست من نمک نداره

وقتییبار زنگ زدی جواب نداد پیام بده دستت آزاد شد یه زنگ بزن چون مریض بودی نگرانم. اگر جواب نداد دیگه اصصصلا زنگ نزن. خودتو کوچیک نکن. محبت زیادی نکن. در حدی محبت کن که اگر تلافی نکرد ناراحت نشی. 

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

خودت باعث شدی بهت بی اهمیتی کنه. چون چه اهمیت بده چه نده در دسترسش هستی. سراتو به چیزای دیگه گرم کن که زیاد تو کوک رفتارش نری و حرص بخوری

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

وقتییبار زنگ زدی جواب نداد پیام بده دستت آزاد شد یه زنگ بزن چون مریض بودی نگرانم. اگر جواب نداد دیگه ...

دوبار بهش زنگ زدم دیگه نزدم ولی مادرش چنبار زد همشو جواب داد آخه چراااااااا بقران قسم جز خوبی هیچ کاری نکردم خودشم که بی عرضست حتی نمیتونه ی لباسم واسم بگیره حالا من 😔

واقعا چرا آدمای که خوبی میکنن همش ضربه میخورن؟

بخدا قسم دو ملیون پول مادرش دستش بود تا پس داد مادرش انقد فشارش گزاشت که قلبش درد میکنه ولی هر بار من پشتش بودم هر چی پول دستم بود بهش دادم ولی حیف 

خودت باعث شدی بهت بی اهمیتی کنه. چون چه اهمیت بده چه نده در دسترسش هستی. سراتو به چیزای دیگه گرم کن ...

بخدا دارم میمیرم آخه چرا باید انقد نمک نشناس باشه