2777
2789
عنوان

برای صدقه دادن کدوم بهتره

208 بازدید | 14 پست

میخوام برای بچم صدقه بدم بیرون نمیدونم کدومش بهتره

تعداد رای : 20
نظرسنجی
عدس پلو بپزم
12
60%
کیک بپزم
0
0%
شعله زرد بپزم
4
20%
نبات بسته بندی کنم
4
20%
خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

عدس پلو چون یه وعده غذاست به خصوص برا نیازمندا اگر ببرین بهتره

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه هزینشو بدی به یکی که واقعا نیازمنده یا یه کیسه برتج برا کسی که نداره ببری فگعزیزم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

قبول باشه🌸🌸

من برای صدقه و نذری معمولا پول یا بسته موادغذایی خام درنظر میگیرم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نمیشه هزینشو بدی به یکی که واقعا نیازمنده یا یه کیسه برتج برا کسی که نداره ببری فگعزیزم

راستش اینارو تو خونه داشتم برای همون میخواستم از همینا بدم 

عدس پلو چون یه وعده غذاست به خصوص برا نیازمندا اگر ببرین بهتره

کجا ببرم ؟ ک بدونم نیاز داشتن !؟ 

کجا ببرم ؟ ک بدونم نیاز داشتن !؟ 

من باشم میبرم مناطق پایین شهر و جاهایی که میدونم غالبشون نیازمندن. 

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

فقط سعی کن نیازمند واقعی پیدا کمی اینجوری ارزش کارت خیییلی بالا میره یکم فکر و تجقیق کن 

فقط سعی کن نیازمند واقعی پیدا کمی اینجوری ارزش کارت خیییلی بالا میره یکم فکر و تجقیق کن 

اره خیلی خوب میشه واقعا من میگفتم بین همسایه ها پخش کنم اما اینجوری بهتره واقعا 

اره خیلی خوب میشه واقعا من میگفتم بین همسایه ها پخش کنم اما اینجوری بهتره واقعا 

التماس دعا. قبول باشه ایشالله