2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هزینش حدودا چقد میشه؟ 

عزیزم بستگی داره شمال از کیش ارزون تره 

به خیلی چیزا بستگی داره مثلا من لباسم میخوام با حدود 4تومن بدوزم ولی یکیو میشناسم لباسش فقط 15تومن شده بود 

با توجه به اینکه کدوم پکیج انتخاب کنید برای عکاسی و... کاملا متفاوته 

من خودم شمالم ولی شهرما ی فیلمبردار هست ک عروس دومادا رو میبره چهابهار خیلی کیلیپاشون قشنگه 

من دختر خالم کلیپشو کویر گرفته خیلی خوب شده ولی کلا از نظر من کویر یکم ریسکه بعدم دوست دارم دریا باشه 

نه فقط هزینه فیلم برداری و ساخت کلیپ

من با یه آتلیه معروف تو شهر خودمون صحبت کردم گفت اگه بخوام بیام شهر دیگ و... حدود 23تومن میشه ولی اکه بتونی اعتماد کنی و از همون شهر  مورد نظرت عکاس انتخاب کنی کمتر میشه بستگی به میزان روزایی که فیلم برداری طول میکشه ام داره 

[QUOTE=225676353]من دختر خالم کلیپشو کویر گرفته خیلی خوب شده ولی کلا از نظر من کویر یکم ریسکه بعدم د ...

اونجا آتلیه معروفی هست که کلیپاش خوب باشه 

اگه میشناسی ممنون میشم پیجشو معرفی کنی عزیزم 

قیمت نگرفتم من شهر خودمون میگیرم رودخونه و ابشار داره و فضای، خیلی قشنگیه

شهر خودت باشه از لحاظ آرایشگاه و... دستت بازتره هزینهاتم کمتره متاسفانه ما شهرمون صنعتیه جای قشنگ نداره زیاد