2777
2789

نه

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالات هست عزیزم،اما اصلا بهش فکر نکن.یک احتنال خیلی دوووووور

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

بله.

خواهرم غربالگری اولش خطا نشون داد با رنگ قرمز پایین برگه مینویسه.

ولی اگه مشکلی نباشه میگه اگع دلت خواست برو غربال دوم.

اینم غربالگری دوم رفت همه چی اکی بود.

بچش به دنیا اومد تا ده روز زمینی بود

اما اما اگه ان تی عدد مناسب و استانداردی هست ،احتمال خیلی بعید تر هم میشه🌹

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
بله. خواهرم غربالگری اولش خطا نشون داد با رنگ قرمز پایین برگه مینویسه. ولی اگه مشکلی نباشه میگه اگ ...

عزیزم متاسفم 😔