2777
2789
عنوان

پر توقع نیست ؟؟؟؟؟؟

114 بازدید | 10 پست

چند روز پیش تولدم بود ..من هیچ برنامه نمیخواستم داشته باشم به شوهرم گفتم یه کیک بگیریم بسه خودش به من کادو داد .. قرار بود بریم پیش خانوادش نشد 

مادرشوهرم برام کادو گرفته بود گفت چون کار داره نشد خودش بده شوهرم اورد یه ست برقی از همزن و اینا تقریبا 2 تومنه خیلی تشکر کردم به شوهرم گفتم یه کیک بگیریم بریم پیش خانوادم خواهرام اونجا بودن خبر ندادم که کیک اوردم همینجوری رفتیم کیک 250 تومن شد پولش 

خانوادمم تبریک گفتن و اینا من اصلااا توقع کادو از هیچکس نداشتم .. با اینهال مامانم برام یه ست لباس که خریده بود و نو بود قبلا داد با جا لوازم ارایشی که همشون با هم تقریبا 300 تومن میشن 

شوهرمم همون شب که برگشتیم قیافش تو هم بود گیر دادم بهش گفت من چون کلی پول کیک دادم توقع داشتم خانوادت همشون بهت کادو بدن گفتم مگه من جشن گرفتم که همشون کادو بدن ؟ مگه بچم ؟؟؟ هرکی هم هرچی داد لطفت بود وظیفش نیست !! بهش گفتم چرا خساست بازی در میاری ؟! گفت خب ما کیک بردیم براشون باید کادو بدن مگه‌مامانم 2 تومن برات چیز نخرید ؟!  گفتم مگه من به مامانت گفتم برام چیزی بخره؟؟؟ لطف کرد دستش درد نکنه در ضمن مگه خبر دادیم داریم کیک تولد میبریم برا خانوادم که بخوان کادو بخرن مگه شام دادیم ؟؟؟ مادرم شام پخت !! تولد منه منم از هیچکس توقع کادو ندارم !! بحثمون شد اون شب کلی شوهرمم گفت این اخلاقشو تغییر میده چون پرتوقعه

حالا فردا خواهرم جشن تولد گرفته 14 سالشه دعوت کرده همرو به شوهرم گفتم چی بخرم براش رک گفت مگه اون برات کادو خرید که تو بخری ؟!؟!یعنی واقعا دارم از دت شوهرم دیوونه میشم کلی بهش چیز گفتم که مگه من جشن گرفتم مگه من شام دادم ؟؟؟ 

الان هردومون سرسنگینیم با هم !!

حق با کیه ؟؟؟واقعا شوهرم پرتوقع نیست !!!؟؟ چیکار کنم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا حق با توعه دوما وقتی اخلاق گند شوهرتو میدونی بهش نگو کیک بخریم ببریم

یعنی اینقدر خساست بازی در میاره که یه کیک برا من نخره !!!! 

بهش گفتم خانوادم برای سالگرد عروسیمون ماشین ظرفشویی خریدن ولی خانوادت هیچی ندادن !!! اونم ساکت شد !!

واقعا درست میگید حق باشماست شما نه اطلاع دادی و نه شام دادی و تازه خونه ی مادرتون بودید نه اینکه خانوادت اومدن خونتون الان خواهرتون اطلاع داده ، گفته که تولدمه اگه کادو نبرید زشته 

واقعا درست میگید حق باشماست شما نه اطلاع دادی و نه شام دادی و تازه خونه ی مادرتون بودید نه اینکه خان ...

کادو که حتما میبرم براش 

مشکلم اخلاق گند همسرمه که خیلییی انتظار داره