2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک

550 بازدید | 5 پست

سلام مامانا.

پسرم ۲ ویک ماهش هستش 

همه چی رو متوجه میشه هر چی بگیم میره میاره و کامل متوجه میشه ولی

فقط مامان وبابا میگه وگاهی لالا وبای بای

الانم میترسم بخاطر اومیکرن ببرم دکتر

به نظرتون چکار کنم

https://autism.behzisti.net/ این لینکو ببین آزمونش رو انجام بده حتما اگر اوکی بود دیگه فقط با گفتاردرمانگر پیش برو

تا یک سالگی بچه باید ده کلمه و از دو سالگی بچه باید بتونه 50 تا کلمه بگه 

بچه منم تاخیر داره چون دارم دوزبانه ش میکنم میشه گفت طبیعیه که تاخیر پیش بیاد ولی از یک سالگی با گفتار درمانگر پیش میرم که تأخیر جدی و آسیب زننده براش پیش نیاد 

تمرین های مشخصی بهت میدم بازی های مشخصی انجام میدی که بتونی بهش کمک کنی کلمات رو به کار ببره 

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام هم سن پسر منه ودقیقا مثل همن شما چه برنامه ای برای زبون باز کردن پسرتون دارید؟ 

فعلا صبر کردیم.چون اگر موردی داشت مامان بابا رو هم نمیگفت ویامتوجه حرفمون نمیشد.فقط خواستم ببینم جای نگرانی هست یا نه

پیج های گفتار درمانی رو توی اینستاگرام دنبال کن و نحوه تعامل صحیح با بچه رو آموزش ببین 

من توی یه دوره شرکت کردم تازه فهمیدم اصلا نحوه گفتگوی من با بچه درست نبود یعنی من واسه بچه شعر زیاد میخوندم خیلی داستان میگفتم ولی همینجوری میگفتم و رد میشدم اینا توی لایه های زیرین ضمیر ناخودآگاه بچه اثر مثبت میذاره و دایره لغات درونیش رو بالا می‌بره واسه همین می‌فهمه چی میگی وللللی برای بیان حتما باید به شکل درست باهاش گفتگو کنی 

یعنی تعامل داشته باشی 

بگی ،  سکوت ده ثانیه ای کنی ، و پاسخش رو بشنوی حالا تازه بعد از پایان صدایی که درمیاره واکنش نشون بدی 

سریع خواسته ش رو انجام ندی مثلا وقتی دستت رو میگیره بگو بیام؟ کجا بیام ؟ آشپزخونه بیام؟ آب میخوای یا نون میخوای ؟ جملات آرام بیان بشه کش بدی و منتظر پاسخ بمونی به محض پاسخ خواسته ش رو اجابت کنی که انگیزه برای مکالمه ش بیشتر بشه 

سوال های دو گزینه ای ازش بپرس بستنی میخوری یا کیک ؟ 

آب میخوای یا دوغ؟ 

اسباب بازی مورد علاقه شو بذار جایی که میبینه ولی نمیتونه بهش دسترسی داشته باشه باید یه کارایی بکنی که مجبور بشه ازت درخواست کنه اسباب بازی رو بهش بدی 

اون وقت مکالمه ایجاد کنی 

خرسی رو میخوای ؟ خرسی بالاست خرسی رو بردارم همزمان برمیداری

بدم به پسر خوشگلم بعد میدی به بچه 

بیا بگیرش و دست خودتو رها می‌کنی 

حالا میگی  خرسی برو بغل پسرم و...  

عروسک های کوکی خیلی خوبن 

اولویت رو بذار روی اسامی 

رنگ و ... رو بی خیال شو  

مامان بابا عزیز پدرجون و... 

کلمات پر کاربرد بچه ت رو شناسایی کن 

بیا، بریم ، دد ، آب ، غذا توی گفتگو های با ژست ازشون استفاده کن 

ژست یعنی همون حرکات دست همه چیز با حرکات دست قابل آموزشه بچه اول باید ژست هاش زیاد بشه بعد خود به خود میفهمه که ژست ها نمیتونن اونو سریع به خواسته ش برسونن میفته به کلام

.