2777
2789
عنوان

مغرور باشیم...

103 بازدید | 5 پست

»تو هر زمینه‌ای سعی کنیم بهترین باشیم، تا قضاوت نشیم. 

»برای خودمون و غرورمون ارزش قائل باشیم. 

»توانمندی های خودمون رو بشناسیم و تلاش کنیم که پرورشون بدیم. 

» حدالامکان از کلمه نمیتونم، نمیشه، نمی‌ذارم و ... استفاده نکنیم. 

» مسئولیت کارها و تصمیمات درست و غلطمون رو به عهده بگیریم. 

و....

God help me to be strong enough not to lie to myself 

درسته.  همه این موارد رو بهش ایمان دارن اما اینکه چطور توی این مسیر قرار بگیرن براشون مبهمه و نمی دونن برای شروع چی کار باید بکنند.

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته.  همه این موارد رو بهش ایمان دارن اما اینکه چطور توی این مسیر قرار بگیرن براشون مبهمه و ن ...

به نظرم فقط باید به خودمون بگیم که ارزشمندیم، که تنها یه دونه از خودمون داریم پس به خودمون احترام بذاریم.

God help me to be strong enough not to lie to myself