2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی 😞

734 بازدید | 42 پست

تازه فهمیدم خواستگار سنتی که اصلا نشناسم چقدر بده 

شرایط مالیش قابل قبول بود ولی حرف زدت و تفکرش یه جوری بود 

هرچی هم خواستم قبول کرد 

چون از من خوشش اومد بود 

وعده وعید زیاد داد 

ولی میدونم تا ادم نره زیر سقف ، ممکنه الکی گفته باشه 

ازش پرسیدم عصبانی بشید چه کار میکنید 

نمیدونم با گستاخی یا از روی سادگی گفت : 

فحش میدم ، میزنم 

مدرن هم اکثریت واسه تفریح میان سمت دختر 

و قصد تعهد ندارن 

منم متولد ۷۰ و از هرجهت مناسب 

سنتی اونه و مدرن هم اونجوری 

اخه ادم جلسه اول خواستگاری به دختر غریبه اینجور حرف میزنه 

تازه خیر سرش از من خیلی خوشش اومده بود 

یه جوری بود 

چه کنیم  ؟؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

هیچی خوشحال باش رد کردی😁

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما تحقیق کن از همسایه ها ادمای نزدیک دور بر بی گداربه اب نزن حتما زمان زیادی برای نامزدی بزار قشنگ اخلاقش بیاد دستت

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
دو،سه جلسه برین بیلین بالاخره دستت میاد یکم اخلاقش، خواسته نمک بریزه خوب

گفته میزنم،،،،،،، غلط کرده خواسته نمک بریزه😒😒😒😒

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من  ما بین سنتی و صنعتی دوست دارم😐😐😐 ینی طرف از من خوشش بیاد خودش اول از همه ب جای اینکه خ ...

ولله منم خوشم میاد 

ولی کوو وو وو وووووو؟؟

یکی خوبش هم به من بده 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
من  ما بین سنتی و صنعتی دوست دارم😐😐😐 ینی طرف از من خوشش بیاد خودش اول از همه ب جای اینکه خ ...

من ازدواجم اینجوری بود😃

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم مال سال ۹۹ بود که یهو تعلیق شد /یه دختر فوق العاده شیطون که بی نهایت عاشق همسرشه❤️