2777
2789

من که دوتا دارم پولمون از پوشک گرفتن بیشتر نمیشه تازه من بزرگه روروزا باز میزارم فقط شب

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که دوتا دارم پولمون از پوشک گرفتن بیشتر نمیشه تازه من بزرگه روروزا باز میزارم فقط شب

خیلی عصابم خورد هرچی به شوهرمم میگم مشما بگیر گوش نمیده واقعا خدا لعنت کنه باعث بانیشو

خیلی عصابم خورد هرچی به شوهرمم میگم مشما بگیر گوش نمیده واقعا خدا لعنت کنه باعث بانیشو

الهی امین منم چند وقت جب گیر شدم زدم تو کار پوشک دائمی و مشما واینا ولی نمیشه همش دیگه باید کهنه بشوری عوض کنی یکسر درحال عوض کردن باشی 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
من که دوتا شیر به شیر دارم کهنه می بندم پول پوشک و گرفتم یه انگشتر خریدم!!!!!!!

فکرکردی زرنگی الان هی بشور واب ومواد شوینده مصرف کن چندسال دیگه سه برابر پول انگشترروباید خرج دست هات کنی کمی برای خودتون ارزش قاعل بشین 

بدبختی اونجاست مثل بچه من به مارکای دیگه حساسیت کنه و بعد عید یکی دیگه هم بیاد هم شیر خشک بخری هم پوشک وای خدا😱😱

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
فکرکردی زرنگی الان هی بشور واب ومواد شوینده مصرف کن چندسال دیگه سه برابر پول انگشترروباید خرج دست ها ...

عزیزم مامان جونت تورو پوشک کرده که الان پول واسه دستاش خرج نمیکنه؟ مگه چند ساله پوشک مد شده کل مادرای دهه ۶۰ ۷۰ الان مریضن پول خرج دستاشون میکنن خدارو شکر در کنار پوشک دستکشم تولید میشه شما زرنگ باش نشور ما خنگیم