2777
2789
واقعا با جه صابونی بزنم 

راستی چه حسی داری؟؟ من خیلی حس خوب و سبکی داشتم

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چرا دوباره ریزش گرفتی 

میگم شاید حنا رو قطع کردم شامپو رو هم شروع کردم 

آخه موی بلند انگار صابون که میزنی حالت کدر میگیره ولی تاکوتاهه عالی عمل میکنه صابون

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
وای خیلی حس خوبی دارم دیگع استرسش رو هم ندارم 

وای دقیقا منم کچل که میکردم استرسش کامل از بین میرفت خیلی حس خوبی بود الان قلب درد گرفتم از استرس😓

میگم شاید حنا رو قطع کردم شامپو رو هم شروع کردم  آخه موی بلند انگار صابون که میزنی حالت کدر می ...

اها خب همیسه حنا بزن الان موهات تا کجاته اون چندبار چرا ریزش گرفتی 

اها خب همیسه حنا بزن الان موهات تا کجاته اون چندبار چرا ریزش گرفتی 

الان دقیقا یکسال شده نزدم

هر سه بار که کچل کردم تا ۶ ماه خوب بود و پر میشد دوباره ریزش میگرفت، بنظرم خودم همون که با حنا و صابون و اینا نشستم و استرس که تا بلند میشد ریزششو میبینم باعث شد، استرس آدمو داغون میکنه واقعا

الان حنا سختمه بزنم راستش چون هم میریزه استرس میگیره😪

ولی شما تا کچل کردی نهایت استفاده رو بکن

خوشبحالللت که همسرت راضیه😕

الان موهات تا کجاته خیلی بلند 

نه، تقریبا ۱۲ تا ۱۴ سانت میشه ولی میگم چون میریزه میترسم انگار حنا بذارم، استرسمو بیشتر میکنه

نه، تقریبا ۱۲ تا ۱۴ سانت میشه ولی میگم چون میریزه میترسم انگار حنا بذارم، استرسمو بیشتر میکنه

اره حنا برای ریشه سست ریزش رو بدتر میکنه دوراز چسم شوهرت بزن دوباره همون کار کن من میخوام تا یک سال با تیغ بزنم وتقویتس کنم تا ریشش قوی بشه 

اره حنا برای ریشه سست ریزش رو بدتر میکنه دوراز چسم شوهرت بزن دوباره همون کار کن من میخوام تا یک سال ...

دور از چشم که نمیشه 😕 خیلی بدش میاد اون سه بارم خمش روسری سرم بود جلوش😭

اها اصلا کچلیت رو ندید چند ماهه موهات رشد کرد

منظورم اون موقع که سرم سفید بود رو میگم، دوماهه پر میشه