2777
2789
عنوان

خیلی ترسیدم😭

168 بازدید | 8 پست

سلام بچها

سینم الان یک روزه درد میکنه و تیر میکشه

ولی ترشح نداره و هیییچ گلوله ای تو سینم نیست.

میترسم سرطان سینه گرفته باشم.

درد هم میتونه عائم سرطان باشه؟؟؟؟

دکتر متاسفاته ازمون دوره

مجرد هم هستم

پناه میبرم به رویا از شَرِ تمامِ واقعیت هایِ تَلخ...

نه عزیزم اکثرا سرطان سینه درد نداره به احتمال زیاد کیست داری

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سرطان سینه اینجوری نیس خواهر

مادرم داشت

منم سینه هام هر از گاهی تیر میکشه درد میکنه از اعصاب و استرسه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

میگن سرطان خودشو با درد نشون نمیده ودر خاموشی رشد میکنه بخاطر همون بعصیا دیر متوجه میشن احتمالا یا کیسته یا بخاطر تغییرات هورمونی ولی اگه برات مقدوره یه دکتر برو عزیزم

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تره کارم از گریه گذشته به آن می خندم..!

کیسته گلم

پدرم سرطان سینه داشت اصلااا نفهمیدیم خودش بدون اینکه به بچه هاش بگه درمان کرد فقط مامانم میدونست الان کاملا درمان شده

اگه سوالی داشتی بپرس 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

منم ۱۵ سالمه توهم سرطان سینه داره منو می کشه

یه ماه پیش یه چیزایی احساس میکردم تو سینم و فقط زمانی که فشار میدادم درد داشت رفتم دکتر گفت هیچی نیست اصلا و بافت خود سینته ولی از اون موقع تا حالا ۱۰۰ تا چیز دیگه کشف کردم یه بارتوده ثابت و بدون درد یه بار ثابت و دردناک یه بار متحرک 😂

وسواس دارم خدا خودش کمکم کنه 

اخیرا یه ثابت و دردناک پیدا کردم گفتم شاید دردش مال پریود باشه وقتی پریودم تموم شد دیدم آره دردش افتاده ۳ روزه  از خوشحالی انقدر بهش دست زدم دوباره درد گرفته

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚