2777
2789

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی کاریشون نمیشه کرد😐

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

هیچی بهتره با مغزهای زنگ زده بحث نکنی بذار تو جاهلیت خودشون بمونن بعضیا جهل با ماهیتشون سازگارتره

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤

به مرور زمان خودشون میفمن دختر همدم روزای سختیه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

یا خدا😐😐😐😐😐خانواده شوهر کم بود خانواده دوست مسرم اضافه شد به موذلات سایت😑

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

واقعا نمیدونم این چه تفکری شده تو جامعه من الان ۴ ماهه باردارم بچه اولم دختره عاااشق دختربودم و هستم اون وقت مادرشوهر من میگه کاش این پسرباشه که اگه مُردین دم در مسجد یکی باشه دست به سینه بگه خوش آمدین یه همچین طرز تفکری!! خب دخترم زار میزنه برام و میشه گریه کن و حلوا پز😢😂😂

هیچی دیگه دلشون میخواد.ایرانی جماعت پسر دوسته.هر کی هم میگه نیستم دروغ گفته.تحصیل کرده و بی سوادم فرقی نداره.همشون همینن.من اوایل حرص میخوردم الان میشینم تماشا میکنم.دیگه زورکی که نمیشه گفت اینو دوست داشته باش اونو نداشته باش.تازه حساسیت نشون بدی بدتر می‌کنند.

واقعا نمیدونم این چه تفکری شده تو جامعه من الان ۴ ماهه باردارم بچه اولم دختره عاااشق دختربودم و هستم ...

چه پرروعه بگو بجاش دخترم انقد دلسوزه تو مُردی میاد حلوا پخش میکنه🤪پسر که نمیتونه حلوا بچرخونه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری