2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هفته چندی؟ علائمت چیه بگو تا حدس بزنم

ده هفتمه .. سردرد و تهوع دارم مخصوصا غروب تاا اخرشب ، مرغ متنفرم ، گوشتم بدم میاد ، خودم گرممه پاهام سرد ، میل جنسیم صفر شده ..

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
ده هفتمه .. سردرد و تهوع دارم مخصوصا غروب تاا اخرشب ، مرغ متنفرم ، گوشتم بدم میاد ، خودم گرممه پاهام ...

ویارت چیه هوس چه چیزایی میکنی؟ 

قیافت خوشگل شده یا فرقی نکردی؟ 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
ویارت چیه هوس چه چیزایی میکنی؟  قیافت خوشگل شده یا فرقی نکردی؟

قیافم نمیدونم انگار خیلی لاغر شدم ،، زود زود ضعف میکنم ولی بدم از همهههه چییی میاااااد .. بیشتر ترش و شوور دوس دارم 

نه بابا ۱۱ هفته ک اصلاااااا قطعی نیس مگه با آزمایش  دلتو خوش نکن به حرفش فقط حدس و گمانه

نه واسه دخترمم ۴ سال پیش قطعی گفت بهم . کارش حرف نداره . از همه دنیا پامیشن میان پیشش ..

قیافم نمیدونم انگار خیلی لاغر شدم ،، زود زود ضعف میکنم ولی بدم از همهههه چییی میاااااد .. بیشتر ترش ...

به نظر پسره😃🥰

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
خداکنه😭😭😭😭😭😭😭 روش دیگه ای بلد نیستی؟؟

هر چی باشه سالم باشه انشاالله 

اما دلم میگه پسره🥺💜

خیلی روش های خونگی بلدم اما تنبلیم اجازه نمیده تایپ کنم😂

هر چی باشه سالم باشه انشاالله  اما دلم میگه پسره🥺💜 خیلی روش های خونگی بلدم اما تنبلیم اجازه ...

خداکنه دلت راست بگه از فکر و خیال مردم دگههههه

2790
2778
2791
2779
2792