2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی سریع چاق بشی پوستت ترک می خوره!

اره من توی حاملگی دقیقا ۶ روز به زایمان جر خورد بدنم چون تا ماه آخر نشدم فکر کردم دیگه نمیشه ولی یه صبح بیدار شدم احساس میکردم کسی بدنم چنگ زده از شدت خارش بیدار شدم بعد یه دفعه دیدم بدنم اینجور شده

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
😅

راه درمانی نداره من رفتم دکتر فقط یه کرم ترک داد ک بدرد نخورد و بهبودی حاصل نشد

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
اره من توی حاملگی دقیقا ۶ روز به زایمان جر خورد بدنم چون تا ماه آخر نشدم فکر کردم دیگه نمیشه ولی یه ...

اره تو بارداری میشه ولی من که فعلا باردار نیستم 

این کاربری متعلق به دو نفره 
اره تو بارداری میشه ولی من که فعلا باردار نیستم 

من دختر هم بودم رون پام بود

پس باید ترکامونم دوست داشته باشیم😄

من ک تا الان ۵ساله دنبالشم راهی پیدا نکردم فقط میگن لیز شاید بهبودی کمی ایجاد کنه ولی از بین نمیبره ک مث سابق بشه

اره من توی حاملگی دقیقا ۶ روز به زایمان جر خورد بدنم چون تا ماه آخر نشدم فکر کردم دیگه نمیشه ولی یه ...

اکثر ترک های بارداری ماه آخر اتفاق می افته!!  می گفت همه کرم ها و روغن ها رو برای این استفاده می کنیم که پوست شکم ماه آخر کشش لازم داشته باشه!

من ک تا الان ۵ساله دنبالشم راهی پیدا نکردم فقط میگن لیز شاید بهبودی کمی ایجاد کنه ولی از بین نمیبره ...

خب همون بهتر که بمونه

این کاربری متعلق به دو نفره 
من ک تا الان ۵ساله دنبالشم راهی پیدا نکردم فقط میگن لیز شاید بهبودی کمی ایجاد کنه ولی از بین نمیبره ...

من نزدیک زایمانم کلا ترک خورد قبلش هیچی نشد ....حالا برا بقیه خانم هارو نمیدونم زن براش خودم ک این ترک نخورد با اینکه کلا لاغر هس با قد ۱۶۷ و وزن ۴۸ کیلو