2777
2789
عنوان

قهرم

121 بازدید | 9 پست

امروز شوهرم خونه است امیکرون گرفته مرخصیه چندروزه 

شبا تا۳میشینه از اون ور تا ظهر میخوابه ساعت۱۲,صداش زدم پاشو ناهار گفت نمیخوام منم قهرکردم خودم خوردم از وقتی بیدار شده محلش نذاشتم اونم براش مهم نیست 

دلم میخواد ی کاری کنم بچزونمش 

ی راه حل بگید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچزونیش مردا موجودات نچزین 😂🤭

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
من از صبح پا میشم زحمت میکشم حداقل وقت غذا ب موقع بیاد 

حق داری منم ناراحت میشم اینجور موقع ها

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم
کسی که مریضه اصلا حال خودشو نداره و همچنین اعصاب نداره. بجای اینکه ی سوپ بهش بدی یا آبلیمو عسل بهش ب ...

بابا دیگه حالش خوب شده هیچ مشکلی نداره 

مشکلش اینه ک شب تا صبح میشینهصبح ها میخواد بخوابه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز