2789
عنوان

تقصیر من؟؟

48 بازدید | 7 پست

سلام

ی خانم زنگ زد بهم گفت شماره تو‌ رو شوهرم ذخیره کرده،منم هاج و واج گفتم اشتباه می کنید من ی زن متاهل و مذهبی ام.

اونم با عصبانیت گفت میخوام دم‌خونه تون،ازت شکایت میکنم.

(بچه ها من فقط چند شماره دیوار زنگ زدم ببینم کدوم شون اسباب اثانیه دست دوم منو با قیمت بیشتر می خرند)

صدام خیلی کم تر از سنم

خودم33هستم

صدام مثل15ساله ها

تقصیر من چی 

نمیخواستم زنگ بزنم،مجبور شدم،آخه شوهرم لج کرده بود نمی رفت اینها رو از صندوق عقب خالی کنه.

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍

نع

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

مذکر و زنش تا حالا با سه شماره زنگ زدند منم همه رو مسدود کردم

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نع

ولی فکر میکنم گناه کردم چون صدام نازک نباید زنگ میزدم ولی واقعا چاره ای نداشتم باید ردشون میکردم

به خانمه بگو عزیزم به حساب شوهرت برس به من چیکار داری، بعدم ماجرای دیوار و آگهی رو بگو بهش

اون لحظه نمی دونستم طرف از کجا شماره منو آورده بعد یاد دیوار افتادم

ولی فکر میکنم گناه کردم چون صدام نازک نباید زنگ میزدم ولی واقعا چاره ای نداشتم باید ردشون میکردم

😐 این حرفو داری جدی میگی ! اگر اینحوری بخوای فکر کنی ک کلا لام تا کام هیچ جا نباید حرف بزنی.

قضیه رو براش توضیح میدادی دیگه بلاک کردن نمیخواست

خدایا شکرت❤
اون لحظه نمی دونستم طرف از کجا شماره منو آورده بعد یاد دیوار افتادم

اگر خانمه با موبایل زنگ زده داستان رو براش بفرست، اسکرین دیوار هم بفرست که آگهی کرده بودی

God help me to be strong enough not to lie to myself