2777
2789
عنوان

قشممم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 22 پست
اونا که شاغلن و کرونا میگیرن ۳روز مرخصی بهشون میدن!! من ۲سال و نیمه ازدواج کردم یه مسافرت ساده یه ر ...

درک میکنم شرایط سخته

دخترعموی من الآن سه ساله نامزده حتی نرفته سر خونه زندگیش چون مامان پسره میخواد عروسی پسرش شلوغ برگزاربشه همشون خسته شدن

اما از من میشنوی نرید

امیکرون قدرت انتقالش وحشتناکه ومنی که گرفتم میگم خیلی بده 

حالم خیلی بد بود باوجوداینکه کلی تغذیه سالم بخاطر سیستم ایمنیم خوردم تا چهارتا آمپول نزرم سرپا نشدم هنوزم بااینکه ده روزم تموم شده بویایی ندارم و آبریزش بینیم قطع نشده

خانواده ما خیلی رعایت میکرد بااینوجود هم خودمون هم تمام آشناها گرفتن

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
اونا که شاغلن و کرونا میگیرن ۳روز مرخصی بهشون میدن!! من ۲سال و نیمه ازدواج کردم یه مسافرت ساده یه ر ...

فقط خودمون نیستیم

بقیه گناه دارن 

امیکرون حتی برای بچه‌هام خطرناکه 

فکراون بچه‌ای باشید که ممکنه در اثر انتقال زنجیره‌ای که شماهم توش نقش داشتید کارش به بیمارستان بکشه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوییت خوب شبی۵۰۰ . دیگه میری میبینی تمیز بود برو. قشم هتل هاش لوکس تره. درگهان خرید کن 

منم عزیزم هوا چطوره؟؟؟ برای هفته اینده 

گرم هست؟ 

میشه بچه ها اب بازی کنن؟ 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
من قشم نرفتم ولی کاش تواین فصل کیش میرفتین خیلی عالیه ...بهرحال خوش بگذره بهتون😘

کیش رفتم اوووف عالیه 

این دفعه گفتم بریم قشم

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
منم عزیزم هوا چطوره؟؟؟ برای هفته اینده  گرم هست؟  میشه بچه ها اب بازی کنن؟

هوا توپ 

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂