2777
2789
عنوان

قشممم

219 بازدید | 22 پست

بچه ها یه هتل نسبتا خوب تو قشم میخوام، 

اولین باره که میرم 

بنظرتون تو درگهان هتل بگیرم سخته؟ خودمون ماشین داریم.

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو این کرونا☹

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
کی میخواید برید؟ کاش هر اطلاعاتی گرفتید به منم می گفتید ما یکی دو هفته دیگه میریم

اگه خدا بخواد ۲شنبه اینده میریم، ۱هفته دیگه

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

هتل زیاد داره راه به راه . من هتل نرفتم همیشه سوییت میگیریم .اول شهر موتوری ها یه عالمه وایسادن واسه سوییت .

دیگه چی میخوای بدونی؟

خودم پنج شنبه دارم میرم

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
تو این کرونا☹

اونا که شاغلن و کرونا میگیرن ۳روز مرخصی بهشون میدن!!

من ۲سال و نیمه ازدواج کردم یه مسافرت ساده یه روزه نرفتیم تا حالا

حالا دیگه میخوایم بچه دار شیم میخوایم بریم مسافرت به دلمون نمونه یه مسافرت دو نفره 🥺

هتل زیاد داره راه به راه . من هتل نرفتم همیشه سوییت میگیریم .اول شهر موتوری ها یه عالمه وایسادن واسه ...

هزینه هتل کمتره یا سوییت؟؟؟؟ 

سوییتها تمیزن؟ 

درگهان هتل برم یا قشم؟؟؟ 

دیوارو بزنین رو شهرقشم اون جا خونه سوییت هتل همه چی داره

بله سرچ کردم ولی میخوام دوستان تجربه هاشونو بگن ببینم کجا تمیز و خوبه

هزینه هتل کمتره یا سوییت؟؟؟؟  سوییتها تمیزن؟  درگهان هتل برم یا قشم؟؟؟

سوییت خوب شبی۵۰۰ . دیگه میری میبینی تمیز بود برو.

قشم هتل هاش لوکس تره.

درگهان خرید کن 

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
بله سرچ کردم ولی میخوام دوستان تجربه هاشونو بگن ببینم کجا تمیز و خوبه

من قشم نرفتم ولی کاش تواین فصل کیش میرفتین خیلی عالیه ...بهرحال خوش بگذره بهتون😘

متأهل و متعهد ب دلبرم