2777
2789
عنوان

فروش خونه

102 بازدید | 10 پست

سلام دوستان منو خواهرم دوتا عروس هستیم ک داریم با مادرشوهر ۷۶ ساله در یک ساختمان زندگی میکنیم یکی از خواهرشوهرم مطلقه ست و خونه نداره و دست تنهاست و اگه بیاد با مادرش زندگی کنه کلی هزینه باید خونه رو کنه و باهم نمیسازن از طرفی تصمیم داره مادرش خونه رو بفروشه ی جا کوچیک تر نزدیک هم در یک ساختمان خونه بگیرن اما شوهرم شنید مخالفت کرد بخاطر مادرش .پدر شوهرمم جدا از مادرشوهرم زندگی میکنه و طلاق عاطفی دارند .من دوست دارم بفروشه و بره اینجوری احترام ها بیشتر میشه درد سر ها کمتر میشه .برام دعا کنید .😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالش کمه دیگه اگه خودت بتونی همسرت و راضی کنی برید جای دیگه بهتره

اصلاااا عمراااات نمیاد .من میگم خواهرش خب حق داره با دوتا بچه بزرگ تا کی باید اینور اونور مستاجری بکشه مادرش ی خونه ۱۱۳ متری رو برداشته خب بفروشه  دخترش دست تنهاست هر سال اینو اونور چرا بابد گرفتاربشه

اصلاااا عمراااات نمیاد .من میگم خواهرش خب حق داره با دوتا بچه بزرگ تا کی باید اینور اونور مستاجری بک ...

به هر حال نمیتونی به این امید باشی که اون اینکارو بکنه

چون میگم اثاث کشی اونم تو این سن احتمالش واقعا کمه

باید به فکر تغییر توی خودتون باشید

به هر حال نمیتونی به این امید باشی که اون اینکارو بکنه چون میگم اثاث کشی اونم تو این سن احتمالش واق ...

باور کن کمک میکنیم .خودمون ک خونه بنامی مادرشوهرمه تا زمانی زنده ست حق رفتن نداریم