2777
2789
عنوان

✨دعای.نور✨

294 بازدید | 0 پست

به نام خداوند سراسر نور

متن دعا:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ.

بِسْمِ اللَّهِ النُّورِ

بِسْمِ اللَّهِ نُور النُّورِ

بِسْمِ اللَّهِ نورٌ عَلى‏ نُور

بِسْمِ اللَّهِ الَّذى‏ هُوُ مُدَبِّرُ الامُورِ

بِسْمِ اللَّه الَّذى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ

الْحَمْدُ للَّهِ الذَّى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَّ النُّورِ وَ انْزَلَ النُّورَ عَلَى الطُّورِ، فى‏ کِتابٍ مَسْطُورٍ، فى‏ رَقٍّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرِ مَقْدُورٍ، عَلى‏ نَبىٍّ مَحْبُورٍ.

الْحَمْدُ للَّهِ الَّذى‏ هُوَ بِالعِزِّ مَذْکُورٌ وَ بِالفَخْرِ مَشْهُورٌ وَ عَلَى السَّرّاءِ و الضَرّاءِ مَشْکُورٌ

وَ صَلَّى اللَّهُ عَلى‏ سَیِّدنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرینَ✨✨✨✨

سند دعای شریف نور بسیار محکم و متقن است و از جمله دعاهایی است که دارای پشتوانه روایی بسیار محکم می باشد. این دعا در منابع دسته اول و مورد قبول همگان نقل گردیده است.

هر دعا و مناجاتی با خداوند ویژگی ها و برکاتی دارد زیرا که اصولا گفتگو و عرض نیاز به درگاه حق تعالی موجب برکت و گشایش است اما برای دعای نور ویژگی خاصی ذکر شده است.

حضرت زهرا سلام الله علیها که این دعا را به سلمان آموختند می فرمایند اگر مى خواهى در دنیا هرگز تو را تب نگیرد بر خواندن این دعا مداومت کن. پس یکی از خواص دعای نور این است که تب را از وجود انسان زایل می کند.

برخی منابع به نقل از امیرالمومنین علی علیه السلام فضائل و خواصی برای دعای نور ذکر کرده اند. از جمله اینکه کسی که این دعا را بخواند از جمیع بلایا ایمن و محفوظ باشد و مراد او برآید. افزون بر این، برخی منابع اینگونه توصیه کرده اند که خوب است دعای نور را بر کفن میت بنویسند زیرا موجب رفع عذاب قبر خواهد شد و برکات فراون دیگری نیز دارد.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا