2777
2789
عنوان

گوش درد نوزاد

15093 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها بچم ۴ ماهشه همش دستش تو گوششو گریه میکنه گوشاشو میکشه و چند سری دیدم از گوشش چرک میریزه بردیم دکتر گف رفلاکسه وگفتم گوشش درد میکنه گف نه گریه هاش بخاطر گوشش نیس خوبه دارو داد دیگ حالش اینا بهم نمیخوره علائم رفلاکس و نداره ولی همچنان گوشاشو میکشه و شیر نمیتونه بخورو گریه میکنه بعد پشت گوشش روغن میزنم کلاه میزارم گرم میشه و میخوابه و ی سری خیلی گریه میکرد دیگ ویکسو روغن  جواب نمیداد آخرش روغن حیونی ی قطره انداختم دردش افتاد انقد ک گریه کرده بود خسته بود ۲۰ ساعت خوابید و قشنگ شیرشو میخورد الان باز درد میکنه مثل قبل دیگ میترسم روغن بریزم هر دکتریم میبرم چیزی برای گوشاش نمیدن خودم قطره بگیرم بریزم خطرناک نیست بنظرتون چیکار کنم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من برادرم تا ۶ یا ۷ ماهگی اینطور بود و شبا اصلا نمیزاشت بخوابیم و گریه میکرد بخاطر گوش درد 

تا اینکه پوماد ترموراب رو براش گرفتیم 

یه ویسکه تقریبا توی قوتی با درب دایره شکل.خیلی خوبه حتما بگیر و یک ذره بزن روی انگشتات، یک ذره ها زیاد نه و بزار پشت گوشش و ماساژ بده تا چند دقیقه آروم میشه دردش.انشالله خوب میشه

الهی عزیزم😢اگه تهرانین دکترمحمد ذکاوت متخصص اطفالن خیلی خوبه تشخیصش شاید بچه رو حموم بردنی اب رفته تو‌گوشش

اینکه شیرنمیخوره هم از گوش دردشه حوله یا پارچه نرم بااتو گرم کن بذاررو گوشش رو به همون گوش که دردمیکنه بخوابونش فقط مراقب باش پارچه خیلی داغ نباشه خدایی نکرده بچه اذیت بشه

دکترا خیلیاشون متاسفانه دبگه دکتر نیستن فقط مدرکن

🦋🫀

چن روز ی بار چقدر میریختی بعد خطرناک نیس؟

هر وقت درد میکرد خیلی کم یکی دو قطره.من مامان بزرگم دکتر ومامای قدیمی بود اون بهم گفت واقعا هم تاثیر داشت

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
سلام من برادرم تا ۶ یا ۷ ماهگی اینطور بود و شبا اصلا نمیزاشت بخوابیم و گریه میکرد بخاطر گوش درد  ...

از اون میزنم میترسم بوش اذیتش کنه و جدیدا اونم دیگه فایده نمیکنه دیگ خسته شدم بخدا هر روز ی چیز جدید یجاشو خوب میکنی یجای دیگ و همینطور ادامه داره نفخ رفلاکس یبوست گوش درد بخدا خسته شدم انقد که بیدار موندم چرخوندمش 

اسی بنظرم خطرناکه بچت خیلی کوچیکه یوقت خدایی نکرده روغن باعث‌عفونت میشه بنظرم دارو بهتره 

اخه هیچ دکتری دارو یا قطره برا گوشش نداد میگم خودم بگیرم خطرناکه نمیدونم چیکار کنم بقران شونه هارم تیر میکشن از وقتی زایمان کردم هر شب گریه میکنه ۱۰ ساعت بیداره و باید بچرخونمش 

هر وقت درد میکرد خیلی کم یکی دو قطره.من مامان بزرگم دکتر ومامای قدیمی بود اون بهم گفت واقعا هم تاثیر ...

اخه این امشب میریزی خوبه فردا شب باز و ررد میکنه ینی هر شب بریزم

من فکر میکنم ماساژی که میدین باعث اروم شدن گوشش میشه.نه روغن

آب توی گوش بره که اشکالی نداره، کف شامپو نباید بمونه توی گوش ، و بعد از حموم هم آب نمونه توی گوش. با دستمال کاغذی خشک کنین حتما نه گوش پاک کن

احتمال اینکه به شامپو یا صابونش هم حساس باشه و باعث گوش دردش بشه بدین.

کی میبریش حمام! آب گرم بریز و اروم ماساژ بده گوشاشو تا شامپوی قبلی رو حل کنه بریزه بیرون.چند بار بشور با آب خالی .پشت گوش و بخصوص دکمه ی گوش رو قشنگ ماساژ بده با آب.خیییلی آروم دردش میگیره چون الان درد داره

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
از اون میزنم میترسم بوش اذیتش کنه و جدیدا اونم دیگه فایده نمیکنه دیگ خسته شدم بخدا هر روز ی چیز جدید ...

نه بوش طبیعیه.یکم تیزه ولی اذیت نمیکنه.قشنگ بزنی و آرون ماساژ بدی حتما خوب میشه

منم برادرم اینطوری بود دقیق تا ۷ ماه نزاشت شب بخوابیم و بیشتر شبا میرفتیم دکتر دیکه کلافه شده بودیم 

خدا بزرگه نگران نباش یکی دو ماه دیگه خوّل خوب میشه انشالله.برای دل درد و یبوست هم شربت گل گریپ بگیر براش دل درد رو آروم میکنه برای نفخ هم فکر کنم خوب باشه.

چرا آب دهنش خیلی میاد و اینکه نوک سینمو همش فشار میده 

خوب طفلی قربونش برم حتما دندوناش اذیتش میکنه 

واییییی دلم ضعف رفت 

تو رو خدا بوسش کن 

یه هویج چون سفته کنده نمیشه خوب بشور  بذار تو یخچال سرد بشه بماله به لثه هاش یا اگه از این دندونی ها داره بذار خنک بشه بذاره دهنش ببین بهتر میشه 

فکر کنم همون دذد دندونش باشه