2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 31 پست
باشه عزیزم تا ببینم جواب میده

ببین گلم واسه مردا محبت و مهربونی بیشتر جواب میده همینجور مادرش مخش پر کرده شماام میتونی با محبت مخش بزنی. یه لباس خوب یه شام خوب . حرفای خوب مردا زودتر رام میشن

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون به دخترم بگم به مادرشوهرم بگه مامانم گفته هر کی پر حسین کرده نان منو بریده که نرم آرایشگاه ...

معلومه که نه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
آخه آرایشگاهو اگه تعطیل کنی مشتری ها میرن جای دیگه

میدونم ببین الان بهتره فکرتو بزاری روی افکار شوهرت خب؟؟ 

آرشگاه هم 1 ماه اول سخته دوباره برات عالی میشه فکرشو کن رها کن تا همونی که میخای بشه 

خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
به نظرتون به دخترم بگم به مادرشوهرم بگه مامانم گفته هر کی پر حسین کرده نان منو بریده که نرم آرایشگاه ...

نه فقط  نشون میدی ضعیفی 

و کاری از دستت بر نمیاد شروع کردی نفرین کردن

سعی کن خوشی هاتونو ناراحتی هاتونو خانواده همسرتون ندونه. نمیدونم تو مجردی پسرشون میگن زن بگیره سر و سامون بگیره، ولی تا میبینن خوشیم میزنن کاسه کوزه هارو میشکونن. خدا از آدمی که باعث میشه زندگی واسه یکی جهنم بشه نگذره

به نظرت اون حرف رو به گوش مادرشوهرم برسونم؟ 

نه عزیزم زشته دوباره دعوا میشه ول کن ‌. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶