بچه ها بیاین من امسال به اصرار شوهرم آرایشگاه زدم خودم راضی نبودم ولی مغازه خالی بود گفت آرایشگاه بزن خیلی خوشش میومد خیلی تشویقم میکرد تا اینکه یه دعوایی کردیم منم یه ماه قهر کردم بعدش اومد دنبالم الان میگه حق نداری بری آرایشگاه. فک کنم مادرشوهرم پرش کرده بهش گفته بود زنا میان براش حرف میزنن اینم رودار شده دیگه مثل قبل حرمتمون نمیگیره. در حالیکه الان نزدیک عید وپول خوبی در میاد. به نظرتون چیکار کنم. میگه اگه نری تمام ضرر هاتو میدم قسط هاتم میدم حالا ضرر امو که نمیده ولی ماهی یه 700تومنی قسطمو میده
ببین گلم واسه مردا محبت و مهربونی بیشتر جواب میده همینجور مادرش مخش پر کرده شماام میتونی با محبت مخش بزنی. یه لباس خوب یه شام خوب . حرفای خوب مردا زودتر رام میشن
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 😭🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
سعی کن خوشی هاتونو ناراحتی هاتونو خانواده همسرتون ندونه. نمیدونم تو مجردی پسرشون میگن زن بگیره سر و سامون بگیره، ولی تا میبینن خوشیم میزنن کاسه کوزه هارو میشکونن. خدا از آدمی که باعث میشه زندگی واسه یکی جهنم بشه نگذره