2777
2789
عنوان

از درد نمیتونم بخابم باردارم

376 بازدید | 45 پست

دوستان گوشم، فکم،دندونهای و سرم خیلی شدید درد میکنه تو دو هفته چند بار دکتر رفتم فقط استامینوفن ساده و آموکسی سیلین بخاطر عفونت گوش تجویز کردند اونها رو هم میخورم یه ذره خیلی کم کم فایده داره 

حالا هم میترسم نکنه این قرصها واسه بچه ضرر داشته باشه.

امروز یه دکتری هم گفت که درد فکت زده به کل سرت گفت تو بارداری طبیعی هست.

کسی تجریه ای داره؟ من واقعا دارم میمیرم همش شبها تا صبح گریه میکنم حوله داغ میکنم میزارم رو سرم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از درد پا خوابم نمیبره میگن تو بارداری طبیعیه.استرسم گرفتم دکترم برام سل فری نوشته امروز دادم هم دکترم هم ازمایشگاهیه نگفتن قرص اسپریم رو ۴۸ ساعت قطع کن حالا فهمیدم باید قطع میکردم نمیدونم چی میشه

اگه گوشت درد میکنه چند قطره آب پیاز بریز تو گوشت درد رو میخوابونه ولی از اگه منشا درد از جای دیگه هس ...

گلم آخه پرده گوشم پارگی داره نمیتونم چیزی بریزم البته دکتر گفت گوشت نیست درد فک هست دیگه نمیدونم هر دکتر یه نظری دادن و جالب اینجاست فقط استامینوفن مشترک نوشتن بخاطر بارداری داروی دیگه نمیدن دو تا هم سرم بخاطر درد دادند با تزریق استامینوفن 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
منم از درد پا خوابم نمیبره میگن تو بارداری طبیعیه.استرسم گرفتم دکترم برام سل فری نوشته امروز دادم هم ...

عزیز دلم فردا زنگ بزن به دکترت بگو احتمالا آزمایش رو تکرار کنند.

برات صلوات می فرستم انشالله هر چی زودتر خوب شی تحمل کن وقتی نی نی خوشگلت رو تو بغلت بگیری همه ی این ...

ممنون دوست خوبم خدا خیرت بده عزیزم آره سشوار هم استفاده میکنم.😭

عزیز دلم فردا زنگ بزن به دکترت بگو احتمالا آزمایش رو تکرار کنند.

اره به دکترم که پیام دادم جواب تداده فعلا.فردا هم اول وقت زنگ بزنم ازمایشگاه ببینم چی میگن.چند هفته ای؟

اره به دکترم که پیام دادم جواب تداده فعلا.فردا هم اول وقت زنگ بزنم ازمایشگاه ببینم چی میگن.چند هفته ...

گلم من ۱۶ هفته هستم انشالله که جوابش خوب میشه عزیزم شما چند هفته ای؟

گلم آخه پرده گوشم پارگی داره نمیتونم چیزی بریزم البته دکتر گفت گوشت نیست درد فک هست دیگه نمیدونم هر ...

منم پرده هر دو گوشم پاره هست و بخاطر همین هر ماه گوشم عفونت میکنه دردش طوری هست ک احساس میکنم مغزم سرم میخواد منفجر بشه آب پیاز فقط کمکم میکنه

منم ۱۶ هفته ۳ روزمه

چه جالب سن بارداریمون یکی هست برای چی دکتر سلفری نوشته برات گلم ؟

چه جالب سن بارداریمون یکی هست برای چی دکتر سلفری نوشته برات گلم ؟

بخاطر سنم عزیز تو غربالگری اول ریسک سن داشتم ۳۹ سالمه.گفت غربالگری دوم رو نده مستقیم اینو بده.جنسیت نی نی چیه

منم پرده هر دو گوشم پاره هست و بخاطر همین هر ماه گوشم عفونت میکنه دردش طوری هست ک احساس میکنم مغزم س ...

وای عزیزم منم دقیقا چند سال هست پارگی پرده گوش دارم و بخاطر عفونت ترمیم نمیشه حتما امتحان میکنم گلم گلوت رو نمیسوزونه؟