2777
2789

بگو

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی شده

من۱ ماهه از نامزدم جدا شدم.عاشقش بودم و اونم اما نمی تونستم دنیاشو درک کنم تلاش می کردما اما چون همش بهم فشار می اورد تمرکزم رو به هم ریخته بود و گیج شده بودم تا بالاخره کات کرد.خانوادم کاملا مخالف این وصلت بودن و از جدایی استقبال کردن.اما من اینقدر آه و ناله کردم و با مامانم بحث و دعوا که بیچاره قلب درد گرفته.حالا من موندم و ی قلب پاره و مادری که همه امیدمه و بیمار شده.

بفرما ۰ی شده

من۱ ماهه از نامزدم جدا شدم.عاشقش بودم و اونم اما نمی تونستم دنیاشو درک کنم تلاش می کردما اما چون همش بهم فشار می اورد تمرکزم رو به هم ریخته بود و گیج شده بودم تا بالاخره کات کرد.خانوادم کاملا مخالف این وصلت بودن و از جدایی استقبال کردن.اما من اینقدر آه و ناله کردم و با مامانم بحث و دعوا که بیچاره قلب درد گرفته.حالا من موندم و ی قلب پاره و مادری که همه امیدمه و بیمار شده.

بگو

من۱ ماهه از نامزدم جدا شدم.عاشقش بودم و اونم اما نمی تونستم دنیاشو درک کنم تلاش می کردما اما چون همش ...

عزیزم اول خودت محکم باش رابطه ی بد همون بهتر که تونامزدی تموم شه

مادرتم ایشالا خوب میشه کنارش باش💖

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خوب گفتی.متاسفانه من اصلا محکم نیستم.دارم دیوونه می شم.

کاش میشد توسختیها و مشکلات بخوابی و یه مدت بعد بیدارشی ببینی همه چی حل شده

اما متاسفانه باید بمونی ببینی درد بکشی 

پس رو پات وایسا و تحمل کن