2777
2789
عنوان

ویار بارداری

144 بازدید | 20 پست

سلام خانومای باردار من یه مشگلی دارم لطفا تجربیاتتون و برام بگید من هفته یازده بارداری ام حالم نسبتا خوبه وقتی که بیرونم یا خونه کسی خوب خوبم ولی وقتی میام خونه اوق میزنم مخصوصا اناق خواب و تختم الان ده شب تو حال میخابم برم رو تخت شروغ میکنم به اوق زدن بنظرتون چرا من اینجوری ام ??کسی هست مثل من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب طبیعیه به خونه و اتاق و تخت خودت ویار داری

چرا یعنی کسی بوده مثل من ??یعنی این در خونرو میبینم شروع میکنم به اوق زدن وقتی از بیرون میام میل حنسی هم کم شده اصلا دوست ندارم شوهرم نزدیکم بشه اگر بیرون از خونه باشم انگار نه انگار باردارم 

چرا یعنی کسی بوده مثل من ??یعنی این در خونرو میبینم شروع میکنم به اوق زدن وقتی از بیرون میام میل حنس ...

آره عزیزم طبیعیه من دوستم به خونه خودش حتی به شوهرش ویار داشت یه مدت خونه مامانش بود تا حالش بهتر شد. نگران نباش طبیعیه

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
یعنی چی ??قبل موعد یعنی زمانی که باردار نبودم ??😂😂متوجه نشدم واضح تر بگو تا حواب سوالتو بدم عزیز

یعنی قبل از اینکه عقب بندازی و بفهمی بارداری علائم داشتی یانه 

یعنی بعد تخمک گذاری که لقاح انجام شد

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
علائم قبل موعد بارداریت رو میشه بگی

اگر منظورت علایم بارداریمه به اون شدت که بهضیا تهوع دارن ندارم از گوشت مرغ میوه بشدت متنفرم اگر بخورم بالا میارم میل به ترشی و شوری اوایل الان شیرینی  میخورم اما کم شبا ییشتر تهوع دازم صبح ها اصلا انگار حامله نیستم 

یعنی قبل از اینکه عقب بندازی و بفهمی بارداری علائم داشتی یانه  یعنی بعد تخمک گذاری که لقاح انج ...

ااها نه اصلا علایم نداشتم و با بی بی چک فهمیذم باردارم شیش هفتم بود فهمیذم 

اگر منظورت علایم بارداریمه به اون شدت که بهضیا تهوع دارن ندارم از گوشت مرغ میوه بشدت متنفرم اگر بخور ...

ممنون گلم

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
ممنونم عزیرم بچش چی بود ؟؟

قربونت. دختر عزیزم. ولی ربطی نداره چون یکی دیگه هم با همین شرایط ولی پسر بود

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
ااها نه اصلا علایم نداشتم و با بی بی چک فهمیذم باردارم شیش هفتم بود فهمیذم  

من چند روز دیگه موعدمه زیر شکمم سنگین شده و کمی درد می‌کنه دیشبم عجیب کنار نافم مور مور میشد سینه هامم درد می‌کنه خیلی بلاتکلیفم ولی اگه باشم ناخواسته ست رابطه مشکوک داشتم

یعنی سینه دردم نداشتی بچه چندمته

چون هوای خونه خفه است شاید بخاطر بخاری هم باشه... سعی کن پنجره ها رو باز کنی رو تخت چون گرم هست اینجوریه و حتما هم پسر بارداری به نظرم... و یه عطر خنک بگیر بزن به خودت همیشه خونه برای خونه از عود استفاده کن نفسای عمیق بکش لباسای راحت بپوش و رنگ شاد روی روحیه خیلی تاثیر داره آهنگ های آرامش بخش گوش کن... همینا رو بلد بودم

من چند روز دیگه موعدمه زیر شکمم سنگین شده و کمی درد می‌کنه دیشبم عجیب کنار نافم مور مور میشد سینه ها ...

چرا داشتم اخه نزدیک پریودیم تا حدودی سینه درد میگرفتم واسه همین زیاد شک نکردم بچه اولمه منم نمیخاستم ولی هدیه خدا بود بهم واقعا ❤️❤️بی بی چک بزن خوب یکمم گاهی اوقات دل درد پریودی میگرفتم که فکر میکردم دارم پریود میشم 🥴🥴🥴🥴🥴