2777
2789
عنوان

جنسیت جنین؟؟؟؟

378 بازدید | 16 پست

جنسیت جنین تون مشخص شده؟؟؟ 

چه ویار و حساسیت هایی داشتین؟؟ 

من خودم هیچی ویار نداشتم و اصلن اذیت نشدم  بچمم پسره... 

اونایی ک دختر دارن راسته بیشتر اذیت میشن؟ 

من بچم پسره تا اتاق عمل ویار و تهوع داشتم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم الان 9 هفته ام.. فقط کمردرد و دل درد دارم.. ویار و تهوع ندارم.. اما دوس دارم دختر باشه  یع ...

اگ کمردرد دارین پسره

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

والا من پسره الان ۴ماهه همش حالت تهوع دارم الانم قزص خوردم بازم اروم نمیگیرم

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
شاید کمک زیاد داشتی

نه والله.تازه ما خونمون طبقه سوم هست بدون آسانسور.همش در رفت و آماد بودم.البته‌برای کارای خونه هفته ای یک بار مامانم میومد خونه کمک میکرد بهم

Tamamye To Ra Dar Amntarin Jaye Delam Jay Midaham🤱🏻
منم الان 9 هفته ام.. فقط کمردرد و دل درد دارم.. ویار و تهوع ندارم.. اما دوس دارم دختر باشه  یع ...

من ن حس ششم دارم ن ایمان دارم ب حرفام:) 

هرچی باشه سالم باشه من خودم حس میکردم دختره و دخترم خیلی دوس دارم اما بعدش فهمیدم پسره یکم حالم گرفته شد اما بازم دوسش دارم:) 

من ن حس ششم دارم ن ایمان دارم ب حرفام:)  هرچی باشه سالم باشه من خودم حس میکردم دختره و دخترم خ ...

انشالله سالم بغلش کنی.دختر و پسر هر دو عزیزن.هیچ فرقیی نداره

Tamamye To Ra Dar Amntarin Jaye Delam Jay Midaham🤱🏻
بستگی ب بدن هرشخص داره 

منم این حرفو ب همه میگم اما ی عده ایمان دارن ادمای باردار اگ لک بیارن دختره اگ بالا بیارن فلانه نمیشه دسته بندی کرد بستگی ب اختلال هورمون بدن هر شخصه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز