2821
2789

به رفتار تو ربطی نداره 

به ذات طرف مقابل ربط داره

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تین فکر کن بخواد کاری کنه میکنه.گیر دادن شما ملنعش نیس.الوی اعصابتو خورد نکن واسه چیزی که در اختی ...

اخه چجور اروم باشم . بخدا خیلی  سعی میکنم . خواب و خوراک ندارم . با قرص شبا میخوابم

منم شک دارم. امشب رفته مسافرت ی روزه با باباش ولی همش نگرانم میگم چرا واتساپ هی انلاین میشه. خسته شد ...

ب نظرت چكار كنيم؟

من دارم خودمُ اذيت ميكنم

واقعا حالم بده

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡

منم حالم خیلی بده. تو چیزی دیدی از شوهرت که مشکوکی؟؟

من ۳,۴ ماه پیش تو گوشیش شماره دختری دیدم گردن نگرفت و گف منشی فلان شرکته و... بعد فهمیدم الکی گفته ولی نمیدونم بینشون جی بود. خدا لعنت کنه دخترایی که با اینکه میدونن طرف متاهله بازم دست بردار نیستن. هرزن به خدا

نه اصلاً فقط شوخ طبعه برون گراست با همه مرد و زن گرم ميگيره همين تو چي؟

کاش منم چیزی ندیده بودم کاش کاش کاش. با اینکه شماره دختره رو مسدود کرده ولی بازم مشکوکم 

من ۳,۴ ماه پیش تو گوشیش شماره دختری دیدم گردن نگرفت و گف منشی فلان شرکته و... بعد فهمیدم الکی گفته و ...

خدا لعنتشون كنه همچين زناييُ

ولي اگه همون يه مورد بوده بد ب دلت راه نده

البته يكي نيست ب خودم بگع😁

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡

خدا لعنتشون كنه همچين زناييُ ولي اگه همون يه مورد بوده بد ب دلت راه نده البته يكي نيست ب خودم ...

اره فقط همونه ولی بازم مطمئن نیستم در ارتباط نیستن 😭😭😭 کاش بمیرم راحت شم

اره فقط همونه ولی بازم مطمئن نیستم در ارتباط نیستن 😭😭😭 کاش بمیرم راحت شم

اوه ولکن بابا چه بیکاری تو اگر بت توجه داره دوست داره تو هم بچشم میای خوبه کافیه ذهنت و بیخود درگیر نکن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز