2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

96 بازدید | 9 پست

وقتی ب این فکر میکنم‌ک دوس پسرم میگف دوست دارم اما بقول خودش بخاطر زنگ زدنام کم کم ازم دورشد تا اینک خیانتشو دیدم خودم ..اما دیگ ی ذره هم ناراحت نبود و هیچ کاری برای برگشتنم نکرد و چقدر حرفای بدی زد ، ۱ ماه گذشته اما حرفاش تو سرم مروور میشه ...

دارم زجر میکشم از اینک میبینم خوشحاله 

از اینک من باید تنها باشم و دیگ تا مدتها حالم بده از بعدظهر میشینم ب ی گوشه زل میزنم حرفاشو مرور میکنم . 

کتاب میخونم ، فیلم میبینم اما حالم عوض نمیشه 

میگف ((اون ب حرفم گوش میده ، اون بلده چطور موقه ناراحتی حالمو خوب کنه))

خیلی نامردیه خیلی 

آی اَم

ی روزی میرسه ب عشق واقعیت برسی اوک روز زمان کمی دوریه ولی میرسی ب عشقت ک ب حال الانت بخندی و خدارو شکر کنی این دیگه وو زندگیت نیس

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتن دوست پسر اشتباه محضه.قدیمی نیستمو قدیمی فکر نمیکنم.ولی نود درصد کسی ک ضربه خورده دختر بوده.

اصن بهش فک نکن.بعدها میفهمی ک حتی اززش ی ثانیه فکر کردن هم نداشته...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ی روزی میرسه ب عشق واقعیت برسی اوک روز زمان کمی دوریه ولی میرسی ب عشقت ک ب حال الانت بخندی و خدارو ش ...

دیگ نمیخوام با کسی باشم . بدجور ضربه خوردم. میبینم قبل بودنش حالم خیلی بهتر بود

آی اَم
داشتن دوست پسر اشتباه محضه.قدیمی نیستمو قدیمی فکر نمیکنم.ولی نود درصد کسی ک ضربه خورده دختر بوده. ا ...

اره اشتباهه حداقل میدونی کسی نیس تو قلبت . حداقل خیلی راحت میتونی ب ازدواج فک کنی

آی اَم