2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

96 بازدید | 9 پست

وقتی ب این فکر میکنم‌ک دوس پسرم میگف دوست دارم اما بقول خودش بخاطر زنگ زدنام کم کم ازم دورشد تا اینک خیانتشو دیدم خودم ..اما دیگ ی ذره هم ناراحت نبود و هیچ کاری برای برگشتنم نکرد و چقدر حرفای بدی زد ، ۱ ماه گذشته اما حرفاش تو سرم مروور میشه ...

دارم زجر میکشم از اینک میبینم خوشحاله 

از اینک من باید تنها باشم و دیگ تا مدتها حالم بده از بعدظهر میشینم ب ی گوشه زل میزنم حرفاشو مرور میکنم . 

کتاب میخونم ، فیلم میبینم اما حالم عوض نمیشه 

میگف ((اون ب حرفم گوش میده ، اون بلده چطور موقه ناراحتی حالمو خوب کنه))

خیلی نامردیه خیلی 

آی اَم

ی روزی میرسه ب عشق واقعیت برسی اوک روز زمان کمی دوریه ولی میرسی ب عشقت ک ب حال الانت بخندی و خدارو شکر کنی این دیگه وو زندگیت نیس

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتن دوست پسر اشتباه محضه.قدیمی نیستمو قدیمی فکر نمیکنم.ولی نود درصد کسی ک ضربه خورده دختر بوده.

اصن بهش فک نکن.بعدها میفهمی ک حتی اززش ی ثانیه فکر کردن هم نداشته...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ی روزی میرسه ب عشق واقعیت برسی اوک روز زمان کمی دوریه ولی میرسی ب عشقت ک ب حال الانت بخندی و خدارو ش ...

دیگ نمیخوام با کسی باشم . بدجور ضربه خوردم. میبینم قبل بودنش حالم خیلی بهتر بود

آی اَم
داشتن دوست پسر اشتباه محضه.قدیمی نیستمو قدیمی فکر نمیکنم.ولی نود درصد کسی ک ضربه خورده دختر بوده. ا ...

اره اشتباهه حداقل میدونی کسی نیس تو قلبت . حداقل خیلی راحت میتونی ب ازدواج فک کنی

آی اَم