2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر به هیچ عنوان

قد زن همیشه باید به طور طبیعی کوتاه تر از مرد باشه...

چون در موهای هرزن فرومون های خاصی وجود داره که باعث میشه رایحه خاصی در هنگام بغل کردن در مشام مرد ایجاد بکنه

این اختلاف قد شماهم بنظر من بسیار شیرین و دلچسب و البته خیره کنندس

من که واقعا میپسندم🥰

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍
خیر به هیچ عنوان قد زن همیشه باید به طور طبیعی کوتاه تر از مرد باشه... چون در موهای هرزن فرومون ها ...

من فکر میکردم این قضیه فرومون ها افسانه اس🙃

تو سریال فرندز شنیده بودم

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
من فکر میکردم این قضیه فرومون ها افسانه اس🙃 تو سریال فرندز شنیده بودم

نه واقعا به صورت علمی وجود دارن😊😊😊

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍