2777
2789

همش حس میکنم قراره مثلا ی زلزله خیلی بدی بیاد ک باید نوزادمو بگیرم بغلم فرار کنم...

از بس اتفاقات جدید رو شنیدمو خواندم تو اینستا و این بر اون بر.... قتل و کشت و کشتار حالم خیلی بد شده ...

نمیتونمم فرار کنم تو اینستا نبینم تو واتس اپ تو گروه ها میبینم تو گروه ها نبینم میام تو اینجا میبینم گلا فصای مجازی نیام تو دهن بقیه یهو یشنوم...

همش حس میکنم میخواهم بالا بیارم😭😭😭

عزیز دلم آروم باش ، تو اکثر موارد دل شوره و اضطراب یا بی قراری و مثلا حس اینکه یه کار نکرده داری ریشه تو ناخودآگاهت داره که ممکنه اتفاقی تو گذشته یا رفتار خواسته و ناخواسته دیگران باعثش شده باشه. که اغلب زمان هایی که بیکاری تو خونه به سراغت میان ، سعی کن خودتو سرگرم کنی ، چمیدونم گفتی نوزاد داری ، یه کتاب در مورد نوزادان بخون از اینترنت دانلود کن ، چمیدونم اگه بافتنی بلدی برای بچت یه چیزی بباف ، جدول حل کن ، یا هر سرگرمی که خوشت میاد توخونه، یا اگه سختت نیست یا همسرت اجازه میده به یه کاری مشغول شو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان