2821
2789
عنوان

درسته میگن....

65 بازدید | 4 پست

ازدواج آش دهن سوزی نیست؟ 

نمیدونم چرا اینو اینجا میگم ولی بعضی اوقات یه حس هایی عصبیم میکنه 

خونه ما خییلی ارامش نیست، تصورم اینه خودم چون مدارا کردنو میدونم دنبال بحث نمیرم میتونم خانوم خونه خودم باشم و ارامش از بین نبرم، ولی خیلی به این روابط و... فکر نمیکنم انگار میوفتم تو گناه  یه جورایی نمیتونم نگاهمو کنترل کنم....... دلم میسوزه به حال خودم. 

چقدر حال مجردی و متاهلی فرق داره واقعااااچجوریه؟؟؟ 

اگه طرفت اهل نباشه بده خیلی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ملاک انتخاب چی باید باشه؟

اخلاق شعور خانواده 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

واقعا نمیشه نظر ثابتی داد 

خیلی بستگی داره به افراد خانواده خودت  و فردی که باهاش ازدواج میکنید

گاهی هر دوتاش خوبه ...خانواده ی خوبی داری ولی با ادم خوبی هم ازدواج میکنی 

گاهی هر دوتاش بده ... مثل از چاله تو چاه افتادن‌

گاهی هم تو یکی  خوب نیست و اون یکی خوبه .... 

الان هر کی هم بیاد نظر بده قطعا نظراتشون ازین سه حالت خارج نیست اما قطعا نظرات متفاوتی هستن  پس نمیتونی نتیجه بگیری کدوم درست میگن  فقط باید تجربه کنی ⚘

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز