2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 24 پست
نه اصلا..طریقه گذاشتن و برداشتنش  صحیح رو درست انجام بدی اذیت نمیشی اصلا و آسیب هم بهت نمیزنه..

مرسی  عزیزم  از توضیحت 

چند خربدی؟؟

از کجا خریدی؟،

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷ روز استفاده میکنی  بعد میشوریش تو اب جوشیده؟؟ یا هربار که درش میاری باید بشوریش؟؟

قبل اینکه پریود شی میجوشونیش مستقیم میزاری داخل بعد هر چن ساعت با توجه به نیازت تخلیش میکنی با اب میشوری نباید بیشتر از دوازده ساعت بدون شستشو تو بدنت بمونه اخر دوره هم که تموم کردی باز میجوشونیش میزاریش تو پارچه که دوختی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
عالیه من سه ساله استفاده میکنم مارک لونت خیلی راحت شدم

من همیشه فکر میکنم که خب خون جمع میشه تو کاپ بعد وقتی ادم دراز میکشه ممکنه از ظرف کاپ برگرده به داخل رحم ؟نمیدونم چرا چندشم میشه ازش

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
مرسی  عزیزم  از توضیحت  چند خربدی؟؟ از کجا خریدی؟،

من کاپ جنس سیلیکون اصل از نمایندگیش تو دبی خریدم دو ماه پیش تعداد بالا خریدم حدود ۳۰ تومن به پول ایران پام خورد..تو ایران اکثرا پلاستیکی و تقلبی هست و آسیب بهت میرسونه..بخاطر همین میگم چون جنس نداره باید درست و صحیح وارد و خارج بشه.. فروشنده ای که تو نمایندگی بود اونجا کامل بهم یاد داد.

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
من همیشه فکر میکنم که خب خون جمع میشه تو کاپ بعد وقتی ادم دراز میکشه ممکنه از ظرف کاپ برگرده به داخل ...

ببین اتفاقا از لحاظ چندشی میگم وقتی یبار استفادش کنی دیگه نمیتونی نواربهداشتبو تحمل کنی نوار واست میشه یه چیز چندش چون ی چیز خونی لای پاته که خون در تماس با هوا سریع اکسید میشه و بو میده هرچقدم تند عوض کنی بازم ی بویی میده ولی کاپ اینطور نیست بعد دهانه رحم باز‌نیست که خون برگرده داخل

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
یکی واسم توضیح بده چیه😂😐

بجای نوار بهداشتی استفاده میشه

برای زنان.

نه دخترا

یدونه میخری برا ۱۰ سال قابل استفاده اس

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
ببین اتفاقا از لحاظ چندشی میگم وقتی یبار استفادش کنی دیگه نمیتونی نواربهداشتبو تحمل کنی نوار واست می ...

اره واقعا بوی نوار خیلی چندشه،تابستونا عرق سوز شدن😖

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞