2777
2789
عنوان

ریاضی دهم

112 بازدید | 11 پست

کانالی رو می شناسید که ویدیو های سالانه رایگان از ریاضی دهم تجربی گذاشته باشه ؟ خیلی نیاز دارم 😢😢

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

کسی نیست؟

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاعه

لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم.   فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅
لینکی که دارن رو سرچ کن بیان موفق باشی

چه لینکیو؟

ممنون شما هم همینطور 

بهترین پکیج دروس تخصصی دهم ریاضی ،دروس تخصصی دهم ریاضی در سایت زیر صد سنجش

بسته آموزشی دروس تخصصی پایه دهم زیر صد سنجش، با هدف ارتقا معدل کتبی در امتحانات پایان ترم و آمادگی هرچه بیشتر برای موفقیت در کنکور سراسری تهیه و آماده سازی شده است.

بزرگترین چالش دانش آموزان در پایه ی دهم ورود به مقطع تحصیلی جدید و مواجهه با دروس و محتوای آموزشی جدید می باشد.

نگرانی از برنامه ریزی درسی و کسب نمرات قابل قبول در امتحانات مدرسه و همچنین آغاز برنامه ریزی درسی برای مطالعه ی کنکوری درس های اصلی و تخصصی، حساسیت این پایه تحصیلی را اندکی بیشتر می کند.

با تمرکز بر سرفصل های مهم دروس اصلی تخصصی، خط به خط کتاب های درسی به صورت کاملا تشریحی و منطبق بر چارچوب سوالات امتحانات پایان ترم مدرسه تدریس شده و نمونه سوالات امتحانات تشریحی کاملا بررسی و حل شده است.